Sayfa 877/1002 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    aynen haklısın da hec amaçlı sırf eriyen liradan korunmak için parayı döviz bazlı fona gömen insan çok burda. ben bu taktiği mantıklı bulmuyorum. hec için günlük al sata müsait komisyonu uygun olan viop çok daha iyi iş görüyor. 1000usd'lik tek kontrat için hesabında 2000 lira olması yeterli. kalan paranı lira varlıklarda değerlendir.
    Viop hedge için daha mantıklı bir enstrüman bence de. Ama yatırım çeşitlendirmek için makul ölçüde yabancı borsalara yatırım yapmak da mantıklı

Cok ilginc dun endeks uctu
    Eib eksi gelmis
    Istikrarli giden fid kotu gelmis
    Sasirtici bir durum...
    Aft yay yuz guldurecek gibi
    Bakalim

Dolar toplamazsa
    Yarin icin anlik kurun yabanci fonlara etkisi eksi 1.30 civarinda olacak

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dolar toplamazsa
    Yarin icin anlik kurun yabanci fonlara etkisi eksi 1.30 civarinda olacak
    Merhaba atışmadan bu bilgileri verirseniz seviniriz.

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Merhaba atışmadan bu bilgileri verirseniz seviniriz.
    Merhaba
    Atismak huyum degildir
    Kaşinani kasirim kekeç salman

6.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Şöyle bir fon var:

HSBC PYŞ MUTLAK GETİRİ HEDEFLİ HİSSE SENEDİ SERBEST FON(HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

Borsanın çılgın attığı bu son günlerde sadece %3, altı ayda %13 getiri olmuş. Serbest fonsa muhtelemen nitelikli yatırımcı olup en az limit nedir? 500 bin mi? 1 milyon mu? Ve bu fonda 1200 kişi var. En kötü fonun bile %16 getirdiği bu ayda (altı ay ortalaması %20 -25 civarı) bu kadar parasını buraya bağlamış bu insanlar niye korkunç zararda kalmaya devam ederler? Portföy yöneticileri ne yapar? Bu 1200 kişi hiç mi bakmazlar? Benim o kadar param olsa yakalarını yapışırım. Haberleri mi yok acaba?

Dün de başarıyla zarar yazmış.
    Daha önce yazılmıştı, arbitraj fonu.

7.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    şu viop hesabını bir türlü açamadım uzun zamandır aklımda ama anladığım kadarıyla sadece al sat amaçlı, uzun vade biriktirmeye uygun değil, bir de taşıma maliyeti ve kaldıraç olayı varmış yani riski yüksek bir ortam, düşüş oldukça alayım ortalamayı düşüreyim gibi imkan da olmuyor herhalde, eurobond, viop ve forex işini denemeden bir türlü anlayamayacağım bu gidişle.
    uzun süre tutamazsın tabiki her ay başı açılır, ay sonu kapanır gelecek ayın viopunu satın almak zorundasın. artı aralık viopu kasım viopundan tamamen farklı bir seviyede açılabilir. kaldıraçlı derken 2000 lirayla 1000 dolarlık pozisyon açıyorsun 13500 liraya dolar almakla tamamen aynı şey. her düşüşte 13500 liralık mal alamayacağına göre çok zengin değilsen tabiki maliyet düşürme şansın yok. artı iyi bir teknik analist olman gerekir nerden alıp nerden satacağına dair. ali perşembenin kitaplarını tavsiye ederim o konuda da. harika bir teknik eğitmen. arkadaşın dediği gibi uzun vadeli yatırım düşünüyorsan tabiki döviz bazlı yatırım fonu daha iyi.onda da en sağlamı nasdak yatırımı bence.

bist tam gaz , duzeltme de yapmıyor , giremedim bir turlu

Sayfa 877/1002 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •