Artık beğenmediğiniz ve ucuz kalmış hisselere tuvalet kağıdı deyimini kullanmayınız.
Tanesi 5 TL, 36 lısı 100 TL yi geçmiş.
Artık beğenmediğiniz ve ucuz kalmış hisselere tuvalet kağıdı deyimini kullanmayınız.
Tanesi 5 TL, 36 lısı 100 TL yi geçmiş.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
79 Milletekili 1 yıldır hiçbir TBMM oturumuna katılımıyor.. -Basından-
69 AKP, 5 MHP, 1CHP ve Bağımsızlar...
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İndi burada bazen borsa için bir şeyler karalasak dasa ! Kimsenin iplemediğinin farkındayım.
Bak burada bunu yazmıştık diyen fenomen de değilim.
Yazdıklarımla gururlanmam. Tek bildiğim 8 gün + yapan borsa ,hani şu günlerde kem küm yapanlara inat bir düzeltmeye gider. Burada sağlam duruş gerekir, düzeltir kendini. Bu borsaya can verir.K ÖTÜ BİR ŞEY DEĞİLDİR. Hala girmemiş olanlara fırsattır. SADECE BİST 30 için.
çok doğrusunuz..ancak pala son günlerde BİST USD YE GÖRE UCUZ kafasını satın alıyor..baksanıza döviz yükseliyor,2 ve 10
yıllık tr tahvilleri zıplamada ,yurtdışı düşse bile..
ne zaman düşeceğine ancak YETER ARTIK,BİST DOLARA GÖRE ESKİSİ GİBİ UCUZ DEĞİL nidalarını piyasadaki ve tv lerdeki YORUMCULAR dillendirmeye başlayınca pala karar verecek..
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Benim son zamanlarda gördüğüm 8 gün + veya maksimum 14 gün + giden borsanın düzeltme yapacağı görüşüdür. Kaynak olarak SELÇUK GÖNENÇ leri verebilirim. Benim ifade etmeye çalıştığım bu olacaktır, ama önü açıktır, panik yapmayalım
Borsa hala ucuzdur, düzeltmeler alım için fırsattır. Köprüden önce son çıkış gibi. YİNELİYORUM BİST 30
Kimsenin de umursadığını sanmıyorum. ONUN İÇİN YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR gibi bir zırvalık yazmayacağım. Her koyun kendi bacağından asılır.
Kısaca şunu belirtmek isterim ,cazibeye kapılıp şu anlarda giriş yapmak sizi zarar ettirir, bir düzeltme olacaktır. Borsa sağlam hisse ve sabırla her zaman en iyi getiriyi sağlar, yeter ki zamanlamasını iyi yapın.
Yer İmleri