Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez...
"Ýþini kýþ tut, yaz çýkarsa bahtýna"*"Ak dona gök yamalýk vurulmaz"*"Topraktan geldik, topraða gideceðiz; Mühim olan çamurlaþmamak"
Ben bunlarýn planlý bir iþ yaptýðýný sanmýyorum. Üç beþ kiþi toplanýp, akýllarýna bir þey geliyor. Bir kiþi beðeniyor ise hadi uygulayalým diyor. Nasrettin hocanýn göle maya çalmasý gibi.
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0...tisat_Kongresi
Yok böyle bir þey. Haberleri bile yoktur.
Her türlü mobil elektronik haberleþme ve internet gibi hizmetlerden alýnan Özel Ýletiþim Vergisi, bugün yayýmlanan Resmî Gazete ile birlikte %36,2 oranýnda artýrýldý. Bununla birlikte Çevre Temizlik Vergisi, Damga Vergisi, harçlar ve Vergi Usul Kanunu (VUK) da ayný oranda artýrýldý.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Adamlar son derece basit bir sekilde konuyu anlatiyor
ama dostlar su basit konuyu nasil dolambacli hale getiriyor cozmek mumkun degil
Size avanta sunuluyor diyorlar ki alin size hazine tl bazli olarak 14faiz
ama siz bunu aldiginiz icin usd kur artisi olursa sizi ona ezdirmicez vercez eger kur kazancli olursa..
Siz sadece bunu dusunun, usd a bolup carpmayin lutfen tl paranizi
saygilarimla
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Nebati:Hem bir model öne sürüyoruz hem sayýn Cumhurbaþkanýmýz adeta bir manifesto yayýnladý. Birçok þey deðiþti. Bu deðiþim bir normalleþme. Þimdi normale döndük. Artýk kiþiler, kurumlar, kamu yönetimi, siyasetimiz herþeyin normal seyrettiði bir sürece giriyoruz
Nebati: Tabii ki kýrýlganlýklarýmýz var. Bunlarýn üstüne çalýþýyoruz. Orta gelir tuzaðýndan çýkmak istiyoruz
Nebati: Cari açýðýmýz büyüme ile bareber yükseliyordu. 2013'lerden itibaren ortaya koyduðumuz bir þey var. Bu ekonomik model Türkiye'nin þartlarýna uygun hale gelirse özgür ve özgün olacak
Nebati: Dolayýsýyla orta gelir tuzaðýndan çýkmak için çalýþmalar yapýldý. Þimdiki anlayýþýmýz optimal noktayý yakalamakla dýþarýya vereceðimiz gücüyü, dýþarýdan alacaðýnýz imkanlarla deðerlendirmek gerekir ki, bu kýrýlganlýklar üzerine gidebilelim
Nebati: Küresel ekonomiden aldýðýmýz pay yükseldi. Ýhracattan aldýðýmýz pay da yükseldi. Tarihinde ilk defa 1,1'e geldi. Bir büyüme yok, sýçrama var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nebati: Türkiye'de büyük canlanma var. Ticaret güçlü, ihracatýmýz kuvvetli. Büyümemizin temel sebeplerinden bir tanesi içeride büyüme ve talebin artmasý ile dýþarýda talebin artmasýndan kaynaklanýyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri