Sayfa 887/1002 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,089 - 7,096 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bende de aynısı oluyor lakin şunu öğrendim çıkışta gireceksin yani o bı ivme yakalıyor .ve çıkıyor aslında düşerken almak bence (hisse biriktirmiyorsan) mantıklı değil .misal düşüyor düşüyor sonra bir yeden dönüyor çıkmaya başlıyor o zaman girmek lazım .birde hangi hisse bu abi ..yani hiç bilmesen Ford alsan en basiti uzulmezdin.
    bekleyeceğim artık bu kadar yukarıdan almam her şey çok çıktı ama düşen olursa dediğin gibi tekrar çıkışa başlayınca almaya çalışırım tabi yine kademeli olarak, hisse de (anele) millete 7 liradan pazarladılar inanıp aldık, 9 aydır çıkmasını bekliyoruz, neyse ki ben maliyeti 3 liraya kadar düşürdüm, bist 30 dışında hisse almam bundan sonra.

Evet bende simdi indirdim portfoy dagilimini ve inceliyorum
    %100 katilim belgesi yazili

N ilmegine bakiniz orada AFS AOY IDL IPJ goreceksiniz, onceki ayda bulunan AFT ve YAY gitmis belirttiginiz gibi ayrica MPF de gitmis yerlerine gecen aydan yeni olarak AFS ve AOY gelmis, IDL onceki ile ortak..

Sozun ozu bu fonumuzda son durumda;
    %4 AFS %8 AOY %12 IDL %6 IPJ var
    Ayrica 7 adet te ETF mevcut...

Onceki ay degeri 17 milyon kadar iken su anda 237 milyon olmus..

Getiri -17yi anlayamadim cunku fon henuz iki aylik....

NOT: Portfoy pdf i hazirlayan kisi AOY nin ismini dogru yazamamis ama
    AOY AK PORTFÖY ALTERNATİF ENERJİ YABANCI HİSSE SENEDİ FONU olacakti....

Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    MJB takip edebileceğimiz bir endeksi var mı?
    Geçenlerde abd borsaları + dolar + idi.
    Çok az getirdi ve ben şov beklerken

kasım dağılıma baktım kapta
    %4 AFS %8 AOY %12 IDL %6 IPJ varmış.
    AFT ve YAY yok

brezilyaya yatırım yapmışım haberim yok. yılbaşından beri getirisi -17
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Evet bende simdi indirdim portfoy dagilimini ve inceliyorum
    %100 katilim belgesi yazili

N ilmegine bakiniz orada AFS AOY IDL IPJ goreceksiniz, onceki ayda bulunan AFT ve YAY gitmis belirttiginiz gibi ayrica MPF de gitmis yerlerine gecen aydan yeni olarak AFS ve AOY gelmis, IDL onceki ile ortak..

Sozun ozu bu fonumuzda son durumda;
    %4 AFS %8 AOY %12 IDL %6 IPJ var
    Ayrica 7 adet te ETF mevcut...

Onceki ay degeri 17 milyon kadar iken su anda 237 milyon olmus..

Getiri -17yi anlayamadim cunku fon henuz iki aylik....

NOT: Portfoy pdf i hazirlayan kisi AOY nin ismini dogru yazamamis ama
    AOY AK PORTFÖY ALTERNATİF ENERJİ YABANCI HİSSE SENEDİ FONU olacakti....
    -17 Brezilya Etf'lerinin durumu. Umarım bir ışık görüp almışlardır.

Ve ayrıca SPK fon dağılım raporlarının standardını belirleyemedi bir türlü yada bunlar kurala uymuyorlar. Bazı portföy şirketleri portföye alışları satışları ayrıntılı bir biçimde yayınlarken mjb örneğinde olduğu gibi heybede bunlar vardı deyip geçmişler. Standart gelmeli.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Cuma abd enflasyon veri gelecek , beklenti ustu borsalari cokertirmi , ozellikle teknoloji hisselerini ?

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    bekleyeceğim artık bu kadar yukarıdan almam her şey çok çıktı ama düşen olursa dediğin gibi tekrar çıkışa başlayınca almaya çalışırım tabi yine kademeli olarak, hisse de (anele) millete 7 liradan pazarladılar inanıp aldık, 9 aydır çıkmasını bekliyoruz, neyse ki ben maliyeti 3 liraya kadar düşürdüm, bist 30 dışında hisse almam bundan sonra.
    Valla ,forumlar Twitter vs sosyal medyaya çok kafa yoruyoruz yazılanlardan etkileniyor insan ,
    Ve hatalı kararlar alabiliyor.yatırım anlayışı bozulabiliyor..TL mevdutta paranın eridigi her mecrada yazılıyor..geçen halkbanka gittim isim vardı ..MT bekleyenlere bağırıyordu faiz almak isteyen var mı diye ..belki 15 20 kişi geldi ellerinde cüzdan yaptırdı temditlerini gitti.simdi bu adamlarda biliyor bankada eridiğini ama ne yapsın ..100 bin lirasini yatirmis dövize yada 30 bin liralık coin almış ahkam kesiyor sosyal medyada TL de duran ahmaktir diye..bankada 2 milyon parası olan da... ya adam doğru deyip farklı mecralara yol alıyor.e sen o 2 milyonu faizle yaptın (devamlı faizi anaparaya ekleyen ve geçinmek için geliri olan biri için ) ...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    E biz neden yıllardan beri mevduattayiz aynen bu dedikleriniz den

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    o kadar da değil tamam viopa, al-sata bulaşma da hiç değilse rpd yap kademeli derim. dolar bir yıl içinde 20'yi sollarsa paran pula döner. şakası yok.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    mükremin portföyün , mejburen fön sepeti fönüne alacağı enstrümanları canlı bir varlık türü olan insan seçmiyor. robot kendi ayarlıyor eklenip çıkarılacakları. robotun sapıtma riskine karşılık gene föndaki ilgili kişiler kontröl ediyordur , izahnamelerinin dışındaki ağırlık v.s. dışına çıkmamaları için bi ayar çekiyorlardır herhalde...

robotu kurgulayan bir canlı varlık türü olan insan olduğuna göre soru şu , ilerki bir tarihte robot bakıma girecek mi yazılımında güncelleme yapacaklar mı ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Skenderin vuruskan evlatlari. Sinai fonu ve ayri banka fonu var mi oynasak? Bir sanayi bir banka kaldiriyorlar.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 887/1002 İlkİlk ... 387787837877885886887888889897937987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •