Sayfa 519/1001 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Döviz alınacak seviyeyi çoktan geçti, bu saatten sonra riskli. Elimde olsa bozar hisseye yatırırdım.
     Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    sayın ikigözüm ben sayın Serkan23 ile aynı kanaatte değilim. buralardan 11.xx lere değse dahi maalesef sırada 16.xx 19.xx ve 22.xx ler mevcut benim resimlerimde...
    Reel piyasa gerçekten çok iyi,çoğu üretici malını yok satıyor.
    Sıkıntı hammadde fiyatları ve dövizin oynaklığında.
    Pandemi sonrası piyasalarda durum ne olur bilemiyoruz.

YTD

2. Geçmiş yıllarda daha önce yine yılanoğlu yeni bir zirve yapınca, bu şekilde çağrı yapılmıştı, o zaman çok az sayıda devletine güvenen bizler inanmıştık, son inanan ı da öldürdüler... bu sefer kimsenin inanacağını düşünmüyorum.
    Oyuncu değişikliği olup bir başkasının çağrı yapması gerekir, inanan birilerinin çıkması için yoksa vatandaş artık yemiyor..ahanda bir hafta sonra çalışanlar maaşını alıcak, maaşını çeken doooru doviz almaya koşar,
    Bakın bireysel döviz mevduatı olanlara, hisse taşır gibi döviz biriktirip zengin oluyor
    Hamdım Piştim Yandım

3. Herkse selam..
    bayadır yazmıyordum. hep takip ediyorudm. allah terste kalanlara sabır trendde olanlara bol bereket versin.. ben bu dolar bist korelasyonunun ve yüksek hacmin ilerde başımza çok daha büyük bir bela açacağını düşünüyorum.

1- doların artması ile hisseler dolar bazında çok ucuzladı alım bundan dolayı geliyor deniyor.
    soru: yabancı para sokuyorsa dolarda neden gevşeme olmuyor yok dışardan para akmıyorsa bu hisseleri kim hangi para ile
    alıyor? dolarizasyon hani %65'ti
    2- tüm forumda hisselerin dolar bazlı grafikleri paylaşılıyor
    soru : yurt dışında venezuella arjantin borsalarında da dolar bazlı baya ucuz hisseler var. niye oraya yabancı akın etmiyor ?
    bizim cds'ler çok mu daha iyi ?

ben tamamen var olan malın değerinin enflasyona ve dolara ezdirmemek için içerde hisse babaları tarafından bir operasyonmu?

ahhh be eskiden dergilerde forumlarda boğalar geldi ayılar gitti espiri olurdu. şimdi bunlar boğa ise ocakta yan hisselerin artık bri yerlere gelmesi lazım değil mi?
    kafamda deli sorular

yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku

İki gozum abi bende boyle iki grafik var. Sert geldi, muhim yere geldi. Fibo 423. Aci cok dik. Bir rahatlasa fena olmaz. 2018 Agustos sonrasi gibi uzun surecegini sanmiyorum ama. En kotu ihtimal de, faiz arttirimi sart, 2022 Mart ayinda yeni dalga baslar diye dusunmekteyim.

5.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku

ilginç hareketler...fdow 35.925 ten 35.590 lara gelir dolares artar düşer bizim vob30 ile Xu30 dahi değişik hareketler yapar. fakat palacan her akşam seansında olduğu gibi 2.000-2.500 artı yapmaya çalışır. ilk akşan kapışması dün başladı ayılar sabaha yenildi...yenilgi ile pençe atmaya çalıştılar öğlen sonrası kızan boğa daha da sert aldı. sonrada 220.475 e set çekti. teorikfiyatı %1 artıya getirmeden rahat uyuyamıyor boğalar...son cort stopumdan sonra gelirse yarın vob30 aralık vadede 225.000 civarı tekrar cort denemece kısa stoplu...çünkü düzeltme olsa da bu cuma sonrası aralık son 2 hafta ralli hızlanacak gibi durmakta Xu100 225.000 hedefine doğru...bol şanslar...
    aşağıda XU100 USD haftalık grafiği mevcut gösterge 1-2 haftaya sıçrama olasılığını göstermekte. ya dolares 11.xx lere geri çekiliş yapacak geçici ve grafikte gaplı bir haftaya imza atılacak. ya da gerçekten 200.000 de kesmeyecek ve büyük bir gap yaşanacak. bu beklentilere ters işlem kaldıraçlı piyasada büyük risk taşımakta. bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İki gozum abi bende boyle iki grafik var. Sert geldi, muhim yere geldi. Fibo 423. Aci cok dik. Bir rahatlasa fena olmaz. 2018 Agustos sonrasi gibi uzun surecegini sanmiyorum ama. En kotu ihtimal de, faiz arttirimi sart, 2022 Mart ayinda yeni dalga baslar diye dusunmekteyim.
    sn.Tospa merhaba,babanız dolarları sattımı hala bekliyor mu?

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by mazlum_trader Yazıyı Oku
    Herkse selam..
    bayadır yazmıyordum. hep takip ediyorudm. allah terste kalanlara sabır trendde olanlara bol bereket versin.. ben bu dolar bist korelasyonunun ve yüksek hacmin ilerde başımza çok daha büyük bir bela açacağını düşünüyorum.

1- doların artması ile hisseler dolar bazında çok ucuzladı alım bundan dolayı geliyor deniyor.
    soru: yabancı para sokuyorsa dolarda neden gevşeme olmuyor yok dışardan para akmıyorsa bu hisseleri kim hangi para ile alıyor? dolarizasyon hani %65'ti

(yabancı gelmiyor ki dolarda satış olsun. gri listeye alınmış memleketimin borsasına bildiğimiz türden yabancı endeksin dolares bazında 1.5 olduğu yerde satar. zaten satıyor diye düşünmekteyim. alanlar ise beyaz entarili yabancılar ile bıyıklı yabancılar-ki bunlarda matbaanın anahtarı mevcut)

2- tüm forumda hisselerin dolar bazlı grafikleri paylaşılıyor
    soru : yurt dışında venezuella arjantin borsalarında da dolar bazlı baya ucuz hisseler var. niye oraya yabancı akın etmiyor ?
    bizim cds'ler çok mu daha iyi ?

oralarada yabancı akın etmiyor bize etmedikleri gibi

ben tamamen var olan malın değerinin enflasyona ve dolara ezdirmemek için içerde hisse babaları tarafından bir operasyonmu?

ahhh be eskiden dergilerde forumlarda boğalar geldi ayılar gitti espiri olurdu. şimdi bunlar boğa ise ocakta yan hisselerin artık bri yerlere gelmesi lazım değil mi?
    kafamda deli sorular

yatırım tavsiyesi değildir.
    artık BİST yerli kontrolünde istedikleri operasyona engel namevcut...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

8.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Reel piyasa gerçekten çok iyi,çoğu üretici malını yok satıyor.
    Sıkıntı hammadde fiyatları ve dövizin oynaklığında.
    Pandemi sonrası piyasalarda durum ne olur bilemiyoruz.

YTD
    Şunu da belirtmek isterim,para kazanıyormuyuz?Bu biraz belirsiz,şayet enflasyon muhasebesi tekrar devreye alınmazsa gerçek anlamda kesin zarar yazarız.

YTD

Sayfa 519/1001 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •