Sayfa 526/1001 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bademcuk; aldım-verdim-ben seni-yendim.

Tosuncuk; alamazsın-veremezsin-sen beni-yenemezsin.

Bademcukler; alırım-veririm-ben seni-yenerim-gazeteye-ilan-veririm.

Tosuncuklar; alamazsın-veremezsin-sen beni-yenemezsin-gazeteye-ilan-veremezsin.
    Bırak şimdi tosuncuk işlerini sana dün diyorumki eregl badem bofası git bak diyorum treda etmiyorum diyorsun
    bak bakalım bugun kim alıyor ah bozkurt ah bazen şakamısın diye düşünmüyor değilim ,

2.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim sn Akçay.
    Bende bu ekran yok.
    Vadeli alış normal alıştan daha mı yüksekten işlem görüyor?

Matrikste sayfayı buldum ama VİOP u kapatmıştım.
    Nasıl işlem yapılıyor aracı kurumdan öğreneceğim.
    Tekrar teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    MB, aralık vadedeki 13.17 maliyetli 391.519 adet shortunu sırf zarar etmemek için bu ay ki faiz kararını pas geçme ihtimali gören var mı ?
    kendi parası degil ki

128 i satanlara mı diyon kahkah

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Lönk devam, tl bazlı trend dönene kadar trade yapmıycam, sattığını daha yukardan alıyon enayi gibi.
    Üç gündür oturan boğa modundayım sindoma abi dün de söyledim trade yapmıycam.
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Barclays, TCMB'den 16 Aralık'taki gelecek toplantıda 200 baz puan, ardından ocak ayında 100 baz puan daha faiz indirimi bekliyor

Kalitenin zirvesine çıkan bir yazı. Burada da bulunsun istedim.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bir ülkede 6.90 a göre %100, 8.26 ya göre ise %68 devalüasyon olmuş ve bu yetmiyorsa,

%21 lere vurmuş tahvillere tarihi dibindeki bankalara, dünya çapındaki hisselere alım gelmiyorsa,

Ülke sıfır faiz ortamında 6 aylığına %6 ile borçlanabiliyorsa,

Cümbür cemaat gidildiği halde Katar bile sadece swap sözleşmesini uzatmakla yetiniyor ve muhtemelen kendini savunma sanayi alımlarıyla hedge etmeye çalışıyorsa,

Enflasyon katlanarak uçuşa geçmişse ve hala inadım inat faiz indireceğim deniyorsa, kriz muhtemelen başka bir merhaleye geçecek demektir.

Selçuk Geçer' in bile ifade etmeye cesaret edemediği seviyelere gidebiliriz, her şey bir kıvılcıma bakar.

Ülke psikolojisi, eski yüksek enflasyonlu yüksek faizli dönemde bağışıklık kazanmış, tolore edebiliyor bize bir şey olmaz havasında hala, ama o gerçek enflasyona göre zam yapılan bir döneme ait psikoloji, yapılması gereken maaş zamları yapılmayınca, alım gücü daha da düşünce, seçim öncesi yaratmaya çalıştıkları ortamın tam tersinin oluştuğunu fark ettiklerinde iş işten geçmiş olabilir.

Venezuela'da borsa %5000 yaptı benzer şekilde doğrudur, ama enflasyon %130.000 e giderken..(yazıyla yüzotuzbin bu kendi açıkladıkları, dışarısı % 1.370.000 olduğunu iddia etmişti. %16.000 de deniyor kayıtları paylaşmıyorlar.)

E bizde o kadar da değil...tamam %10 u 5 i sadece 1 i olsa?

-Dış minnaklar, lan şu düşene bi tekme de biz atalım derlerse,
    -Dış minnaklar kendi derdine düşmüş faiz arttırırlarsa,
    -Şu İran' ın vakti geldi İran' a başlayalım derlerse...

Her şey esteğin kösteğe oranıyla ilgili, bi faiz arttırılırsa kaldığımız yere döneriz, de bize mektep medrese görmüş 4 işlem yapmayı bilen adam lazım, onların da mübarek karar mercilerinin kapısından içeri girmesi yasak...

İnkar süreci devam ediyor, bu 19 yılı saymayın hikayesinde bir kabullenme olsa da, inkar-öfke-kabullenme-yas...

Hala göreceksiniz uçuşa geçeceğiz, bildiğimiz bir şey var modundalar...kamyon uçuruma sıfır tek şerit yolda yalpa yapıyor, bi bakmışsın direksiyon yerinden çıkmış, elde havada..

Yazı, Katar'dan katar katar dolar bekleyen yandaş yalakalara da güzel bir cevap olmuş.

7. Kremlin Sözcüsü Peskov: Büyük turuncu elmasTürkiye'ye S-400'ün ikinci partisinin sevkiyatını gerçekleştirmeyi umuyoruz

Türkiye'ye S-400 füze savunma sistemlerinin ikinci partisinin sevkiyatını gerçekleştirmeyi umduklarını söyleyen Kremlin Sözcüsü Peskov, NATO müttefiki Türkiye'nin S-400 kullanmasına sıcak bakmayan ABD için de "Yaptırım oyununu oynamayı sevdiğini biliyoruz, tek bir ülkenin dahi görüşlerini değiştirmesine yol açamadılar" dedi.

Yunanistan'da yayın yapan ANT1 televizyonuna konuşan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'ın Türkiye'ye S-400'ün yeni bir partisinin sevkiyatını yapıp yapmayacağına ilişkin soru üzerine, "Türk partnerlerimizle belirli bir anlayışa sahibiz ve bunu yapmayı umuyoruz" dedi.

ABD'nin yaptırımlarına rağmen Moskova'nın Türkiye'ye S-400 sevkiyatında özellikle neye ilgi duyduğu sorusuna karşılık da Peskov, "ABD'nin yaptırım oyunu oynamayı sevdiğini biliyoruz, her ne kadar hedeflerine hiçbir zaman ulaşamadıklarını da anlıyor olsak da... Tek bir ülkenin dahi görüşlerini değiştirmesine yol açamadılar. Ancak bizim politikamız çeşitli ülkelerle, özellikle de partnerlerimizle işbirliğine açık olmak" dedi.
    Peskov, sistemlerin saldırı değil yüzde 100 savunma amaçlı olduklarını, bu sebeple Yunanistan veya başka ülkeler için tehdit oluşturmadığını ifade etti.

Sputnik internet sitesinde yayınlanan habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://tr.sputniknews.com/20211209/...051597240.html

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hekts la gönderdik ,
    krdmd bugunkü treda tahtam yakın stoplos lu
    krdmd gönderdim çok tahtaya girdik biraz dengeleyelim portföyü.
    Ak,yonca,eregl,sasa,tup,kuş bunlar şimdilik devam.
    kolay gelsin.

Sayfa 526/1001 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •