Sayfa 530/1001 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,233 - 4,240 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Haklısın. 2022 tüm yıl için portföyü belli oranda dövize karşı hedge etmek için 31.12.2022 vadeli döviz kontratı almanın eksisi artısı ne olur diye hesaplamaya çalışıyorum. Görünen en büyük sıkıntı 31.12.2022 vadeli kontrat mevcut faiz oranı üzerinde fiyatlanmış.
    Mecburen..sen olsan bir yıl sonrası için %15 faizi mi baz alırsın. Herkes bir şekilde faizler 2022 içinde artacak beklentisinde.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. Çok dikkat edilmesi gereken yerlere geldik gibi görüyorum. Buraların üzeri Vob 228-30 300 bin kapısını açar. Altı kara delük.

3.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Rica ederim,İşc yi erken verdiniz.
    İŞC 7.97..98....99...8.00 ve 8.08 oldu.

ytd

Kasım ayında 70 senti görmüş.Güncelde 58 sent.

YTD

4. Devam ...devam ..devam...
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    isctr TEKNİK KORNOLOJİSİ..

bakınız sayın cennet yoluna anlatmaya çalıştığım budur..!!

15 dk de ki son düzlük 1 saatlik braekout ..şimdi yer SEANSLIK BREAKOUT...
    ben böyle yaklaşım yaparım olursa olur olmaz ise zaten 7,4 e alarm kurulur gene denenir..
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    garanti bir fiyat koydular üstünden bir ay geçti...

borsa aya gitti o yaya kaldı...

ilk başta garanbti yatırımcısı iyi sandı ama diğer kagıtların bu kadar çıkacağını bilemediler...

bu fiyat olayı olmasa nerde olurdu acaba...

acaba bbva dan güncelleme gelecek mi?

isc %5 cıktı onda tık yok...
    garanları artırdık şortların zararını ordan çıkaralım diye..bakalım..bekliyoz..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Rica ederim,İşc yi erken verdiniz.
    İŞC 7.97..98....99...8.00 ve 8.08 oldu.

ytd
    oluyor genelde kazandıgım kadarısını masada bırakıyorum...

30 kazandım 20 kardan zarardayım...

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    garanti bir fiyat koydular üstünden bir ay geçti...

borsa aya gitti o yaya kaldı...

ilk başta garanbti yatırımcısı iyi sandı ama diğer kagıtların bu kadar çıkacağını bilemediler...

bu fiyat olayı olmasa nerde olurdu acaba...

acaba bbva dan güncelleme gelecek mi?

isc %5 cıktı onda tık yok...
    bbva, goldmanı oyuna getirdi.. haberin ertesi günü goldman 2 bankada 100 milyon kusür dolar short kapamak zorunda kaldı, kallavi bi zarar yazdı.. garanti yatırım eskiden her tür yabancıya işlem aracılığı yapardı, ama bbva geldikten sonra garantiye ordino vermedi jp, goldman, deutsche falan gibi şer odakları.. tabii garanti bbva piyasa dinamiklerini en yakından biliyo, tam zamanında mükemmel avladı leş kargalarını, hem de piyasayı kopardı

bankalar ve tcell gibi az sayıda tahta fonlama tahtasıdır, onları satarak diğer endeks tahtalarını yukarı alırlar, yada tersi yani endeks tahtlarında kar realize attikten sonra gelip bankalarda short kapatırlar.. piyasa mekaniği bu

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Çok dikkat edilmesi gereken yerlere geldik gibi görüyorum. Buraların üzeri Vob 228-30 300 bin kapısını açar. Altı kara delük.
    Evet kanalda ki ilk direncine geldi. 2240 gevşerse burdan gevşer, dikkatli olmak lazım
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 530/1001 İlkİlk ... 30430480520528529530531532540580630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •