Sayfa 561/1001 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2218 kapattım.

Ama şubat vadeli dursun bakalım, belki ordan voleyi vururuk
    İyi günlerde kullan İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by meyus Yazıyı Oku
    ula birazcık düşssün hemen 1200 den beri şort yazan sazanlar!(ki onlar kendilerini çok iyi biliyor) yağmur görmüş mantar gibi hemen bitiyor..sakin olun eninde sonunda yönü tutturacaksınız ama altta don yokken bilemedim yani bilsen sana ne getirir
    Uzun yıllardır bu forumdayım , bu topikteki kişilerin yarısından fazlası sanal işlemler yapar , muhabbete gelir buraya, emekli kıraathanesi gibidir burası...

3. Teb 17.000 long kapamis. Tepeden masayi o sallamis

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Beni yoklamaya dahil etme artik Mert Abey
    biletleri aldim 24-5 ocak arasi yokum yavas yavas tatil hazirligina basladim noel erken gelicek bize
    Ben zaten yurt dışı tatilinden sonrası için yazmıştım.. fakat.. sen durup duruken yazdın ama

Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku

Aldık-Sattık-Benden alanda çok kazandı.
    Farklı yatırımlara yelken açtık.Onlarıda zamanı gelince realize edeceğiz.
    Yeni tur yeni şanslara bakacağım...Para şahindir avını bulur...
    Mert abi iyidir..

YTD
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...34#post5664234
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    tam tepeden 5,000 puan çaktılar...
    Son 1 ay long çığırtkanlığı yapmış birisi olarak bu hareketi dikkate alın diyorum sadece. Long çığırtkanlığım dün akşam itibariyle bitmişti.
    FDOW'da 1/4 short pozisyonum var dün akşamdan (35830). Bugün, EĞER YAŞANAN DALGA B DALGASI İSE, EKSİK GİBİ GÖRÜNEN 35910 üzerindeki B dalgasının son zirvesinden 2/8 daha short açacağım bu seviyeleri görürsek. Toplamda 3/8 short olacak.
    Sonrasında ise hareket devam ederde 36500 üzerine çıkarsa kalan 5/8 için 5. dalga zirvesini bekleyeceğim.
    Yok eğer aşağı yönelir ise 34000 altından bu shortları kapatacak uygun bir zaman kollayacağım.
    Bol kazançlar.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. onlar trade ediyor
    trade etmeye benim cahil kafa basmaz bir bakiyorsun 2262 5 dakika sonra 2212
    2262 den ben shortlasam kesin 2292 kapatirdi
    Bozkus aga bu siralar cok guzel trade ediyor sigara parasi derken yakinda sabancidan philips morris i alicak
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ben zaten yurt dışı tatilinden sonrası için yazmıştım.. fakat.. sen durup duruken yazdın ama

https://www.hisse.net/topluluk/showt...34#post5664234
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Uzun yıllardır bu forumdayım , bu topikteki kişilerin yarısından fazlası sanal işlemler yapar , muhabbete gelir buraya, emekli kıraathanesi gibidir burası...
    syn Mert45 sanal işlem yapanları tespit etmiştir..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    onlar trade ediyor
    trade etmeye benim cahil kafa basmaz bir bakiyorsun 2262 5 dakika sonra 2212
    2262 den ben shortlasam kesin 2292 kapatirdi
    Bozkus aga bu siralar cok guzel trade ediyor sigara parasi derken yakinda sabancidan philips morris i alicak
    Neyse ..tatil dönüşü hazırlan ekip olarak yengeç partisine geleceğiz ..artık beni tanıyorsun ..nasıl yengeç sevdiğimi biliyorsun yanee
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 561/1001 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •