Sayfa 457/500 İlkİlk ... 357407447455456457458459467 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Ana pazar'da işlem gören bir şirket olarak, artık yatırımcısına güven verme zamanı geldi geçiyor. Yeni senenin ilk aylarında ya temüttü dağıtmalı ya da bedelsiz sermaye artırımına gitmeli. Tekrar bedelli sermaye artırmaya kalkarsa yatırımcıda hiç güven kalmaz.
    Karayel uzun zamandır iflasta olacağını düşündüğümden kağıda bakmıyordum bile. Şuan kağıt gerçekten çok iyi toparlamış durumu. Bedelli sermaye arttırımları ve uzun vadeli borçlanmasını faydalı yerlerde kullanmış. Bu şirketin borsa yatırımcısına çok büyük gönül borcu var. Galiba ödeme zamanı yaklaştı gibi. Acaba bir gün patronlardan birinin hisse toplama açıklaması gelebilirmi ki?

2.  Alıntı Originally Posted by Alfonte Yazıyı Oku
    Karayel uzun zamandır iflasta olacağını düşündüğümden kağıda bakmıyordum bile. Şuan kağıt gerçekten çok iyi toparlamış durumu. Bedelli sermaye arttırımları ve uzun vadeli borçlanmasını faydalı yerlerde kullanmış. Bu şirketin borsa yatırımcısına çok büyük gönül borcu var. Galiba ödeme zamanı yaklaştı gibi. Acaba bir gün patronlardan birinin hisse toplama açıklaması gelebilirmi ki?
    Geçtiğimiz bir iki yıl zor günler geçirdi. Ama buna rağmen işçi çıkarmadı. Fabrika çalışanları da gerekli fedakarlığı yaptılar. Karşılıklı fedakarlık ile durumu düzelttiler. Umarım önümüzdeki dönemlerde daha güzel haberlerini duyarız.
    Bir hisse geri alımı olur mu bilmiyorum, ama bana göre de böyle bir girişimde bulunmaları şart. Çok düşük kalmış hisse fiyatı.
    Son düzenleme : karayel09; 10-12-2021 saat: 13:53.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by Alfonte Yazıyı Oku
    Sayın Alfonte Uşağı yıllardır izlerim hiç iflas gibi bir durumuna rastlamadım.

2018 yılı zorlandıkları bir dönem olmuş.

Şuanda yatırımlarını bitirmiş hatta son çeyrek 80 civarı işçi almış.

Tam kapasite çalışan bir firma.

Söylemiş olduğunuz gibi yatırımcısının gönlünü artık almalı.

Dövizin çok arttığı 1994 yılının efsane hissesi olduğunu bu arada hatırlatalım.

Bakalım 2022 de efsane geri dönecek mi?

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ayyıldıx Yazıyı Oku

İnşallah ortak, efsane geri döner diye ben de umut ediyorum.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

5.  Alıntı Originally Posted by ayyıldıx Yazıyı Oku

İlk kağıdımdır uşak seramik. Galiba ya 97 ya 98 yıllarıydı 7 den alıp 9.5 tan satıp sonra 15 li fiyatlardan alıp 40 tan sattığımı hatırlıyorum. Bu kağıdın spekülatörleri sağlamdır. Az ekmeğini yemedim. Ancak sonra ne olduysa herşey ters dönüp şirket çok zor dönemlere girmişti. O yüzden senelerdir bir gözüm uşak seramiktedir. Benim için özel bir yeri vardır. İnşallah o şaşalı dönemlerine geri döner. Spekülatörleri tam bir insan evladıdır.

6.  Alıntı Originally Posted by Alfonte Yazıyı Oku
    İlk kağıdımdır uşak seramik. Galiba ya 97 ya 98 yıllarıydı 7 den alıp 9.5 tan satıp sonra 15 li fiyatlardan alıp 40 tan sattığımı hatırlıyorum. Bu kağıdın spekülatörleri sağlamdır. Az ekmeğini yemedim. Ancak sonra ne olduysa herşey ters dönüp şirket çok zor dönemlere girmişti. O yüzden senelerdir bir gözüm uşak seramiktedir. Benim için özel bir yeri vardır. İnşallah o şaşalı dönemlerine geri döner. Spekülatörleri tam bir insan evladıdır.
    En azından iki senedir toparlanmış olması ve sağlam bir görüntü vermesi sevindirici. İnşallah hisse de hakettiği yerlere gider

7. 2008 krizinden sonra

dolar bazında en düşük seviyelerinde

oysaki 2008 sonrası 14.4 milyon sermayesi

bedelli artışlarla 245 milyona geldi.

Yatırımlarla Türkiye'nin en öndeki seramik şirketlerinden biri hale geldi.

Şirketin %30 ihracatı %50 geldiğinde satışlar gelecek yıl 1 milyarı rahat geçecektir.

8. Uşak değeri = 1.92 * 245 milyon sermaye = 470 milyon TL

Oysa 2012 sonrası 42,4 milyon Dolar değerinde bedelsizden sermaye artırımı yapılmış.

42,4 milyon dolar * 14.15 = 600 milyon TL.

Son 9 yılda sadece bedelsizden gelen para şirketin piyasa değerinden yüksek

Sayfa 457/500 İlkİlk ... 357407447455456457458459467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •