Sayfa 364/1004 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. market cezalarından sonra iyice zıvanadan çıktı.
    her kademe dingonun ahırı...

2. Ben artik lokantada yemiyorum
    Market artislari makul gene onla kiyasla
    Lokanta ucuk
    Gecen hafta bulgur 8 di bu hafta on oldu diyo
    Ufak bi tabak Ymk ise 15 ten 30 a firliyo pardon yukari yakinsiyo
    Ne gidecem Abi )
    Mantik yok

Tabi kimse gitmeyecek
    Aksam bi dunya Yemek hooop cope yollanacak Kalanlar
    Lokantacida Battiktan sonra agliycak tabi Yok bize acimadilar muhabbeti
    Hesap kitap yokki Ne agliyon E agla

Şimdiki fiyatları bir kaç sonra.!!
    Mumla arayacak.!!
    Hale gelecek.!!
    Vatandaş.!!!
    Nereye el attılarsa.!!
    Hep vatandaşa zarar yazıyor.!!!
    Yakında üretim durma noktasına gelecek.!!

İşte o zaman.!!
    Neler neler göreceğiz.!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Yurdumun insanlarina Allah yardim etsin. Bu insanlar kusa donmus gelirleriyle 80% dayanmis enflasyonla nasil basa ciksinlar? Bizim ekonomistleri de anliyamiyorum birileri bilincli alarak 20 lerden, birileri 50 lerden bahsediyor. Bunlarin hepsine cope atacaksin, nasil egitim aldilarsa. Kendiniz hesaplayin. Bizim ekonomistler burada teste tabi tutulsalar varya, lise diplomalari dahi sorgulanir. Hersey yalan ve sahtelik uzerine kurulmus. Suna benziyor; forumlarda tavsiyede bulunup ta en alta tavsiye degildir, yatirim danismaniniza basvurunuz der. Okuyanda, yonetenlerde bu yalana sarilir. Oyle degilmi dostlar?

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Eskiden 65 yaş şartı yoktu, bunlar 38 yaşında emekli olup 100 yıl maaş almayacaklar (eşi/kızından dolayı 100 yıl) maaş alıp alacağı maximum ~ 20 yıl.
    Çalıştığım işyerinden, 39 yaşında emekli olup, emekli olduktan sonra çocuk doğurup, emekliliğinde kendi çocuğuna bakan bir kadın gördü bu gözler.
    Yıl 1997

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Çalıştığım işyerinden, 39 yaşında emekli olup, emekli olduktan sonra çocuk doğurup, emekliliğinde kendi çocuğuna bakan bir kadın gördü bu gözler.
    Yıl 1997
    ohaaa cusss diyorum

Emeklilik sistemi hala nasil cokmedi inanamiyorum

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yıl 1997
    Bende 43 yaşında bi bayan gördüm emekli oldu ve içocuğunu yaptı. Şu anda muhtemelen liseye başlamıştır çocuk
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bende 43 yaşında bi bayan gördüm emekli oldu ve içocuğunu yaptı. Şu anda muhtemelen liseye başlamıştır çocuk
    Allah hepsinin b sini versin. Ozelliklede Demirelin

SGK nin bu hale gelmesindeki en buyuk darbe Demirel den gelmistir. 43 nedir arkadas? Batida insanlar okula basliyor 3. kariyerlerine adim atiyorlar o yasta.

Sayfa 364/1004 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •