Benim altýný çizdiðim konu ; MB bu yoldan dönmez ise bu iþ artýk net bir þekilde arjantine dönecek....Ýþ o noktaya geldiðinde 1500-2400 emekli maaþý veya 3100 asgari ücretli kösele yemek zorunda kalacak....Sefalet toplumun büyük kesimini vuracak....
Bu sefer baþka geliyor
tsss 13.85 tsss
Þerro: 13,85
Dayak klubü - BEYZBOL ZOPASI
asgari ücret 80 ile 100 fular arasý olur emekli maaþlarý ise 40 fular taban olur bunun üzeri hayal
devlet baba para yok pul yok diye bas bas baðýrýyor
Fularfa ilk dalgada kiüçik çýkýþlar oldu daha 2 daha 3 var fýrtýna hortum en son tuzumami olur
Bu arada burda su 4 dereceye ye düþtü burda su daðdan geliyor az önce banyo yaptým kafamda sabun dondu her tarafým balýk kokuyor taka küçük olduðundan gece balýklara sarýlýp uyudum uyuya kalmýþým açýk denizde þampuan alacak para yok 1 keredinde fýrtýna sonrasý Deniz kenarýnda þampuan bulmuþtum dolu idi 1 ay yetmiþti bi daha denk gelmed fakirlik diz boyu burda yeþil sabun tane 4 olmuþ dün aldým yarýsý bitti bir kere de hamur gibi esklden daþ gibi sert olurdu
Odun alamadým bu yýl 1200 týion idi yazmýþtým daha önce dün sordum 2300 ton dedi off ki off bir kaç sene böyle idare edeceðim artýk seneye 4600 olur týonu artar durur tutan da olmaz
Sattýðým paluklarla fular alayým biraz![]()
13.87 haplandý geliyo
Yer Ýmleri