Sayfa 585/1001 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bugün de babalar tüpraş alıyor...ısrarla almaya devam ediyorlar..endeks satış yiyor, devam diyorlar..artık daha almaz diyorsun, yine alıyorlar..parayı yolda mı buluyor, biraz mola verirler arık diyorsun
    BOFA var. Robotu 100 lotu bile hesaplar.

2. İşte 1 gün önce Çarşamba günü yazdık...
    Sıkıntı..abi short yönlü..
    Benim maçam yemez .
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    işte senin gibi adamlar yüzünden bu forum böyle...dedğimin dışında eregl KARDEMİR dışında FAİL YOK..
    işte senin gibi ADAMLAR yüzünden forum böyle BENİM BİR İDDİAM YOK TRENDDE DURMA İDDİAM VAR SADECE..yeterince madur oldu çalı arkası...
    sen PAYLAŞ BAKALIM ...seni de görelim...bu PAYLAŞIMLAR İNAN SENİN GİBİLER İÇİN DEĞİL..dün böyle dedin bu gün böyle diyorsun diye olurda birisi ÇIKAR DİYE..
    bak..

sen bunu görsen short mu olursun long mu bunu de hele bana

şurada aldığın poz geniş resmi değiştirir mi hemen ..ya da soru şu hadi burda short oldun

bu veriye göre tutabilecekmisin.!! hemde dolar bazlı gerçek anlamda ucuzken

İşte bu durumdan bahsediyorum..
    Şimdi bu short mu...
    Bana onu deyin hele...

Ben şurayı görsem an itibariyle ne yapacağımı bilemem yeni poza ne long ne short yönlü girişim izlerim abi..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ya 5 dolar görülür diyen kim... bunlar kaldıkça 2 dolar görseler öpüp başlarına koysunlar... o bile zor; 1.7 max diyorum ben...
    2013 haziran sonrası ayrı konu inşallah.. ona o zaman bakarız...

5 dolar bir ara stockgeneration diyordu benim hatırladığım; heralde vazgeçmiştir o da...
    Ben anlamadım tam.
    Endekse dolar bakılmaz mı?
    Yoksa endekse BUNLAR VARKEN mi dolar bakılmaz?
    Bunlar gidince endekse dolar bakabilecek miyiz
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4. Düşen ve hala devam eden ve özellikle tüm grafiksel kıvrımları bozan eth yüzünden ...
    Bunun etkisi de var ...
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Tether/TL ile Dolar/TL arasındaki fark açılıyor- bloomberght.com

Kripto para Borsalarında işlem gören ve sabit koin olarak doların ikamesi olan Tether'in Türk lirası karşısındaki değeri ile doların Türk lirası karşısındaki değeri arasındaki fark artıyor.

Daha önceki işlemlerde haftasonları Tether-Türk lirası çaprazı ve Dolar-Türk lirası çaprazı arasında fark artış gösterdikten sonra haftaiçi iki çaprazın da seviyesi neredeyse eşitleniyordu.

Fakat iki parite arasındaki fark Bitcoin'in sert düşüş yaşadığı haftasonu 1 TL'ye kadar ulaşırken Aralık ayı başından bu yana haftaiçleri de kapanmıyor.

10 Aralık cuma günü saat 11:18 itibariyle de Dolar/TL 13,85 seviyesinde işlem görürken BTCTürk'te Tether/TL 14,37 seviyesini test etti. Böylelikle iki parite arasındaki fark 50 kuruştan daha yüksek bir seviyeye çıktı.

https://www.bloomberght.com/tethertl...iliyor-2294050
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Fwd f/k bazında msciendeks 2 aralık itibariyle

6.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Ben anlamadım tam.
    Endekse dolar bakılmaz mı?
    Yoksa endekse BUNLAR VARKEN mi dolar bakılmaz?
    Bunlar gidince endekse dolar bakabilecek miyiz
    bakılır... hiperenflasyon varken elbette bakılır ve 1.3 dolarlara düşmüş endekse alım gelir... ama bunlar gitmeden de 2 dolar filan bir daha görülmez, bu yeni ekonomik! modelle hele... benim fikrim tabi...

bunlar gidince dolar tutmam artık; komple TL ve hisseye dönerim... artık kaça gideriz ona o zaman bakarız 3 dolar mı 4 dolar mı 5 mi...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

7. Hadi merkez. şakkadanak çak şöyle 1 mlyr şeycik.. Bak savunduğun alana geldi şeyy

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bugün de babalar tüpraş alıyor...ısrarla almaya devam ediyorlar..endeks satış yiyor, devam diyorlar..artık daha almaz diyorsun, yine alıyorlar..parayı yolda mı buluyor, biraz mola verirler arık diyorsun
    Para matbada basılır. Enflasyonun yükselmesi zaten sorunumuz değil . Endeksin daha yolu var.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 585/1001 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •