Artan

81,95 10 18:10
15.402,50 10 18:10
12,10 10 18:10
15,42 9.99 18:10
325,00 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 18:10
14,60 -9.99 18:10
257,75 -9.96 18:10
35,60 -9.96 18:10
14,49 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.736.804.739,75 18:10
7.656.248.297,26 18:10
6.895.827.795,51 18:10
6.812.789.475,80 18:10
6.401.232.366,88 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yılanoğlu ile takılana yılan denir
    bak akşam olsun mert nasıl tebrik edicek beni,
    otobüs tutmuş Karacaahmet önünden kalkacak yengeç yemeye götürecekmiş milleti Mersine
    Çakma yengeçci ararat sindo Culpable gidiş dönüş dahil yengeç partisi vercek diye konuştuk ..yazıları düzgün oku yau

Ama ..şaka bi yana.. tebrik ederim seni ..kendini geliştirdin hem borsa hem yazı şekli olarak daha şık paylaşımlar yapıyorsun ,eski acemi halin yok ..başarıların devamını dilerim
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Çakma yengeçci ararat sindo Culpable gidiş dönüş dahil yengeç partisi vercek diye konuştuk ..yazıları düzgün oku yau

Ama ..şaka bi yana.. tebrik ederim seni ..kendini geliştirdin hem borsa hem yazı şekli olarak daha şık paylaşımlar yapıyorsun ,eski acemi halin yok ..başarıların devamını dilerim
    Sen takılmışın ararat hikayesine merto bence sende ne yazdığımı iyi oku ki çakma muhabbete dönmesin .
    altı dolu çoktan beri yazarımda , sen kaçırmışın işinde zor kolay değil herkesin yazdığı çizdiğini takip etmek
    Arada sende analiz yapta buralarda bizim gibi acemiler öğrensin.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sen takılmışın ararat hikayesine merto bence sende ne yazdığımı iyi oku ki çakma muhabbete dönmesin .
    altı dolu çoktan beri yazarımda , sen kaçırmışın işinde zor kolay değil herkesin yazdığı çizdiğini takip etmek
    Arada sende analiz yapta buralarda bizim gibi acemiler öğrensin.
    Analizimi yaptım ya ..iyi yoldasın dedim ..bugün bi tek seni tebrik ettim ..sen bulut ken de takip ederdim ..sindoma iken de ..ve bi tek seni değil ..akıllı ol ..o zaman da severdim seni şimdi de severim ..ikinci defa dır hitap şekline dikkat et diyorum ..ilkini hatırlarsın..

şaka ile kaka yı karıştırırsan cons u çağırırım bak
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Analizimi yaptım ya ..iyi yoldasın dedim ..bugün bi tek seni tebrik ettim ..sen bulut ken de takip ederdim ..sindoma iken de ..ve bi tek seni değil ..akıllı ol ..o zaman da severdim seni şimdi de severim ..ikinci defa dır hitap şekline dikkat et diyorum ..ilkini hatırlarsın..

şaka ile kaka yı karıştırırsan cons u çağırırım bak
    Şimdi olmadı sen gelincen milletle goy goy ... yapıcan sana yapılınca şaka kaka mı oluyor varsın olsun, ozaman sende milletle o şekilde yapmazsın muhabbetini veya isteyene yaparsın şaka kaka olmaz dimi , cons la işim yok senin işin varsa yazarsın kendisine.,,

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Şimdi olmadı sen gelincen milletle goy goy ... yapıcan sana yapılınca şaka kaka mı oluyor varsın olsun, ozaman sende milletle o şekilde yapmazsın muhabbetini veya isteyene yaparsın şaka kaka olmaz dimi , cons la işim yok senin işin varsa yazarsın kendisine.,,
    İyi de bugün ilk sen yazdın bana ..ben de şaka kısmına şaka ..ciddi kısmına ciddi yazdım ..yazımda seni rahatsız eden ne?

https://www.hisse.net/topluluk/showt...03#post5671503
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    İyi de bugün ilk sen yazdın bana ..bende şaka kısmına şaka ..ciddi kısmına ciddi yazdım ..yazımda seni rahatsız eden ne?
    Sen yazdığın yazıyı bir daha oku ,
    dediğim gibi mert kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma .
    kolay gelsin.

7. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    11d

Rusya devletine bağlı medya
    Rusya: Avrupa’da gerilimi azaltma önerimizle ilgili NATO’dan yanıt bekliyoruz
    https://tr.sputniknews.com/20211210/1051657164.html

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sen yazdığın yazıyı bir daha oku ,
    dediğim gibi mert kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma .
    kolay gelsin.
    Şaka mısın ya ?

Ben dün gece geldim son bir yazı yazdım ..tüm gün tek yazım yok ...önce sevgili bozkurt yazdı sonra sevgili ABKA yazdı sonra sevgil el turco yazdı en son da sen yazdın..Benim mekanım var ..herhangi birinizin adını zikrettim mi bu güne kadar? yok ..ama siz direkt benim adımı yazdınız ..ben de cevap yazdım ..cevaplar da orantılı şekilde ..problem ne ? İnan halen anlamış değilim..neden bu kadar alındın neden bu kadar büyüttün ? senden başka da negatif yazan olmadı ..

Bence sen bir daha oku ..çok oku ..çook ..
    Hayat hoş gerisi boş

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •