Sayfa 608/1001 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Beni bekliyor ben long varantına geçer isem bu iş tamam. Ağalar destek atın bana özelden destek atcaklar yazsın. Shortlar kazanmak istiyosanız piyasanın shorta donmesini istiyorsanız tek çare benim long varant almamdır. ıban paylaşıyım. Long varant alcam
    Sen bilin, ister al, ister alma. piyasa gidiyeah
    Her gün bir önceki günden pahalı
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    1980 yılına döndük bir çok konuda ona uğraşıyorlar zaten...

Tam doğum yılım...
    Bende sanırım Baba nız yaşındayım benimde 1960 doğum yılım.
    Bizim nesil galiba TC tarihinin en talihsiz insanları.
    Daha beteri olmaz dedikçe beterini gördük.
    Önceki Ekonomik krizlerin hasarlarını atlattık, bazen de fırsata çevirdik ama bu son kriz 2013 yılından beri devam ediyor,üzerine Pandemi olunca artık dayanacak takatımız kalmadı.
    Babanıza selamlar....

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yılanoğlu ile takılana yılan denir
    bak akşam olsun mert nasıl tebrik edicek beni,
    otobüs tutmuş Karacaahmet önünden kalkacak yengeç yemeye götürecekmiş milleti Mersine
    Çakma yengeçci ararat sindo Culpable gidiş dönüş dahil yengeç partisi vercek diye konuştuk ..yazıları düzgün oku yau

Ama ..şaka bi yana.. tebrik ederim seni ..kendini geliştirdin hem borsa hem yazı şekli olarak daha şık paylaşımlar yapıyorsun ,eski acemi halin yok ..başarıların devamını dilerim
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Bende sanırım Baba nız yaşındayım benimde 1960 doğum yılım.
    Bizim nesil galiba TC tarihinin en talihsiz insanları.
    Daha beteri olmaz dedikçe beterini gördük.
    Önceki Ekonomik krizlerin hasarlarını atlattık, bazen de fırsata çevirdik ama bu son kriz 2013 yılından beri devam ediyor,üzerine Pandemi olunca artık dayanacak takatımız kalmadı.
    Babanıza selamlar....
    Oohhoo oo ..iyicene ana okul çocukları ile yazışıyorum demek benim tevellüt 1925
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bana Polyanna derler bana uymuyor. Gerçi süt ve ekmek zamlandı.

Öte yandan zeki, akıllı, çalışkan kişiler çok uğraşıp defalarca deneyip istediği hedefe yaklaşamayınca kenara çekliyor olabilir. İnsanı üzen şeylerin başında başarısızlık ve çaresizlik, bunun yanında yanlış anlaşılma geliyor.

Benim tahminim özellikle sistem bunların önüne takoz oluyor, nerede yaramaz adam var onların önü açılıyor. Tabi çalışmak ile bir şey elde edilemez diye bir söylem olmasın diye arada desteklenenler vardır.

Normalde Polyanna okullarda yasalanmalı ya da doğru yorumlanmalı. Normalde eğitim sistemi çalışkan, azimli, kararlı, kaliteden ödün vermeyen, yüksek hedefler belirleyebilen, yenilgiden yılmayan, rekabetçi ama aynı zamanda iş birlikçi insanlar yetiştirmeli. Görüntü bu dünya geçici çok da kafaya takma diyen insan yetişitiriliyor. Dün Yeniden Refah'dan Fatih Erbakan'ı gayet beğendim ama bir yerde bizim parti olarak amacımız ve önceliğimiz ahiret hayatı dedi benden olumsuz not aldı.
    Sn.Ariston,Polyanna'yı sevmem,anasınıda sevmezdim.
    Her olayda kendini avutup tepkisiz olmak iyi değildir,Gerçekci olmalı,kötü yaşananlara gerçek tepkiyi insanlar göstermeli.(bence)

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen bilin, ister al, ister alma. piyasa gidiyeah
    Her gün bir önceki günden pahalı
    Kime göre pahlı neye görw pahlı
    Sen bilin abi ben bekliyim. Olmadı yine vade uzatırım.

7. iyice emekli lokali gibiymiş burası...

tevellütleri yazalımda kime abi diyeceğiz bilelim...

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Oohhoo oo ..iyicene ana okul çocukları ile yazışıyorum demek benim tevellüt 1925
    Mert abi siz Kralsınız. (Maşallah)

Sayfa 608/1001 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •