Birlik olursan fiyatı dikte edersin. Onlar taban ücrettir muhtemelen.
Yurt geneli değişik fiyatlar var. Ekmek gibi şehirden şehire ve ilçeye veya lokasyona göre değişiyor olmalı.
Ben çok uzun zamandır gitmedim bilemiyorum. Zamanında arada arıyorlardı abi gelmedin bir sorun mu var diye.
Ciddi bir işde çalışan kendi isteğinin de ötesinde giyim ve bakıma para harcamak durumunda. Yeni mezun için de önemli bir masraf kalemi. Eskiden bankalar çalışanlarına Vakko veya Beymen çekleri de veriyormuş. Şimdi fabrikasyon üretim çoğaldı ve takım elbise fiyatları düştü ama o zamanlar fazla zincir yokdu. 1994 krizinde standart bir beyaz gömlek 100 dolardı o zaman Çarşı diye bir mağaza vardı. Beyaz gömlekler de bir türlü indirime girmezdi. Giyim şimdi gerçekten ucuz sayılır hele tuvalet kağıdı ile karşılaştırınca.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
“Küstürmeyin insanları hayata. Sonra her şeyden vazgeçiyorlar. Yaşamaktan, güzel olan her şeyden. Bir odada yalnızlığı; bir dağ başında kalmayı, bir adada mahsur kalmayı, nerede bir yalnızlık varsa onu istiyorlar. Küstürmeyin işte bazı insanları.”
Nazım Hikmet Ran
Öte yandan zeki, akıllı, çalışkan kişiler çok uğraşıp defalarca deneyip istediği hedefe yaklaşamayınca kenara çekliyor olabilir. İnsanı üzen şeylerin başında başarısızlık ve çaresizlik, bunun yanında yanlış anlaşılma geliyor.
Benim tahminim özellikle sistem bunların önüne takoz oluyor, nerede yaramaz adam var onların önü açılıyor. Tabi çalışmak ile bir şey elde edilemez diye bir söylem olmasın diye arada desteklenenler vardır.
Normalde Polyanna okullarda yasalanmalı ya da doğru yorumlanmalı. Normalde eğitim sistemi çalışkan, azimli, kararlı, kaliteden ödün vermeyen, yüksek hedefler belirleyebilen, yenilgiden yılmayan, rekabetçi ama aynı zamanda iş birlikçi insanlar yetiştirmeli. Görüntü bu dünya geçici çok da kafaya takma diyen insan yetişitiriliyor. Dün Yeniden Refah'dan Fatih Erbakan'ı gayet beğendim ama bir yerde bizim parti olarak amacımız ve önceliğimiz ahiret hayatı dedi benden olumsuz not aldı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Biraz daha açıklamak gerekirse,
1) Dalga yapısı ve gösterge uyumsuzluğu nedeniyle, yüksek olasılıkla FDow'un ya buralardan ya da 35910 un biraz üzerinden realizasyona geçmesini beklerim.
Eğer bu olursa, realizasyon 3 farklı şekilde olabilir:
2) 34500 altına fazla sarkmadan yukarı yönlenip 36500 üzerine gidebilir ki bu durumda 5.3.2 bitti 5.3.3 yapıyoruz denir. Bu en az iki yeni zirve demektir
3) 33800 civarından yukarı yönlenip 36500 üzerine çıkabilir bu durumda 5.2.c bitti 5.3 yapıyoruz denir.
4) Realizasyon derinleşir ve 33350 aşağı kırılırsa yandı gülüm keten helva, büyük realizasyon (3.2) başladı denir.
Şu aşamada orta vadede yön konusunda EW ile kesin bir şey söylemek en azından bana göre mümkün değil. Çok kısa vadede ise sadece 1) madde çok çok yüksek olasılık diyebilirim.
2), 3) ve 4) ün olasılıkları ise birbirine eşit.
Şunda longda ya da shortta olan para kazanmış mıdır sizce..
https://www.tradingview.com/x/C0NHszHI
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asgari ücret konusunda en doğru bulduğum önerme bu.
Aslında ipuçlarını Erdoğan çok net bir şekilde veriyor.Örneğin dolar alanın eli yanar dedi dolar uçtu.Çin modeli diyor demek ki ücretler hep köle düzeni seviyesinde olacak.4000 üstü bekleyenler zaten imkansız oluyor bu söylemle.
Şimdilerde Erdoğan ın verdiği tüyo stokçuların eli yanacak söylemi.Demek ki stok yapmak lazım.Dayanıklı tüketim elektronik yastık altı altın Allah ne verdiyse.
Mal paradan kıymetli artık.Çok derin bir dip göreceğiz yılbaşından sonra
Günaydin arkadaşlar
Dün son dk ve geçe vadeli ciddi anlamda satışta gibi idi
Bakalım spot buna uyacakmı
Vadeli önden gider işi olacakmı
Nerede ise endeks 30 la eşitlenecek idi
Yer İmleri