Sayfa 418/1004 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,337 - 3,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    hatalar üzerine inşa edilen gerçekler er geç yıkılmaya mecburdur. onun içün ümidinisi hiç bir zaman kaybetmeyin. Yeter ki çabanız doğruya olsun , bugünler de o halde mutlaka geçecektir.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. yok, hitapta bulunmuyorum..
    ama taşa etsem, etkisini görünce, kıskançlıktan, bernini mezarında döner....
    takılın.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Hamza senin inanamayacağın kadar çok şey bilirim bu konuda.

Sen "sunnetin hücciyeti ve teşri" diye birşey duydun mu?!

Duymadıysan önce gugil yap sonra istediğin kadar konuşuruz.
    şu saniye hindistan' da ,budismle ilgili bir derse giriyorum . döncem ben sana . buddha forever .... dont toğç may kovv beyazından
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...s--492329h.htm

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    yok, hitapta bulunmuyorum..
    ama taşa etsem, etkisini görünce, kıskançlıktan, bernini mezarında döner....
    takılın.
    bak şimdi şu üç satırlık dünyada sen sana yakışanı yapacaksın daima. kendini bilen insana ne yakışır ? durup dururken gidip bayırdan bir otu kopartmak bile felsefi bağlamda ahlak yoksunluğu iken bizim nazarımızda , insana hakaret ederek fikir beyanında bulunmak ne ola ki ? onun içün aklı ve vijdaniyeyi birlikte dönermeli ki güzellik olsun.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    *The echo chamber effect on social media
    DOI:10.1073/pnas.2023301118
    Üstadım bu nedir?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668

zıfır : 16 ıncı saniye

yani 00:16

Sayfa 418/1004 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518918 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •