Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8028 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Müdahale ediyormuş..
    Anladım geldiğini 1 dakikalıktan abi. Koşarak geldi cenabettin. Yeni uyanmış gözler mahmur.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Anladım geldiğini 1 dakikalıktan abi. Koşarak geldi cenabettin. Yeni uyanmış gözler mahmur.
    Pet şişeyle müdahale ediyor galiba...

Pet şişeyle müdahale ediyor galiba...
    Damacana olsa iyi olur yanında abi. 14 üzerine yerleşirse kur başka boyuta transfer oluruz gibi durmakta.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Damacana olsa iyi olur yanında abi. 14 üzerine yerleşirse kur başka boyuta transfer oluruz gibi durmakta.
    Yani hala bu miktarlarda müdahale ile yılanoğlunu öldürmeye çalışmakta ne bileyim..Şakkadanak bi 10 milyar dolar çaksa kafasına, olmadı bi 10 milyar dolar daha...değişir mi sonuç?

Tek diyeceği şu; kurun artan enflasyonist baskıları yadsınamaz hale geldiğinden....

Valla ne olacak en ufak bi fikrim yok...kimsenin de bildiğini zannetmiyorum, bir kişi hariç...

Bul karayı, al parayı..

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yani hala bu miktarlarda müdahale ile yılanoğlunu öldürmeye çalışmakta ne bileyim..Şakkadanak bi 10 milyar dolar çaksa kafasına, olmadı bi 10 milyar dolar daha...değişir mi sonuç?

Tek diyeceği şu; kurun artan enflasyonist baskıları yadsınamaz hale geldiğinden....

Valla ne olacak en ufak bi fikrim yok...kimsenin de bildiğini zannetmiyorum, bir kişi hariç...

Bul karayı, al parayı..
    Aşil üstad bi yalandan teknik falan çizin yaw

şemsiye ne kadar hangi açıya kadar açılabilir

Sn. tospa düşer falan diodu ama tutmadı onun analiz.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Aşil üstad bi yalandan teknik falan çizin yaw

şemsiye ne kadar hangi açıya kadar açılabilir

Sn. tospa düşer falan diodu ama tutmadı onun analiz.
    Ortalık karışık çok da şahapmamak lazım...en son bi çızıktırmıştım..

TR10Y 22.50 ve USDTRY haftalık RSİ 100 e çarpınca bi bakmak lazım...sanki 16.XX lerde bi şaapabilir...

Oralarda da şaapmazsa, kaçtan satalım diye düşünmemek lazım...bu para bize ne kadar yeter yaşamak için onu hesaplamak lazım..

Ben şahsen L1 ve L2 laminasında sakatlık yaratacak şekilde bir çalım bekliyorum, futbolcu neticede...

Bul karayı, al parayı...yazı tura atacam 16 ları görürse, yazı gelirse satacam, tura gelirse tutacam...YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,413
    Ortalık karışık çok da şahapmamak lazım...en son bi çızıktırmıştım..

TR10Y 22.50 ve USDTRY haftalık RSİ 100 e çarpınca bi bakmak lazım...sanki 16.XX lerde bi şaapabilir...

Oralarda da şaapmazsa, kaçtan satalım diye düşünmemek lazım...bu para bize ne kadar yeter yaşamak için onu hesaplamak lazım..

Ben şahsen L1 ve L2 laminasında sakatlık yaratacak şekilde bir çalım bekliyorum, futbolcu neticede...

Bul karayı, al parayı...yazı tura atacam 16 ları görürse, yazı gelirse satacam, tura gelirse tutacam...YTD
    Teknik piyasalar normalken çalışırı böyle anormal zamanlarda ampirik devreye girer

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •