-

Originally Posted by
refaba
Bu ne stoku acep,esnaf diyorki sattığımı yerine koyamiyorum,tekrar alımım sattığımın üstünde diyor,üretici,sanayici,fabrika sahibi vs aldığımız mal dolar bazında çok yüksek,bunu ben nasıl alıp işleyip nasıl satacağım derdine düşmüş.
aslında şu anda en büyük stokçu vatandaş
millet neredeyse birbişrinin elinden mal kapacak durumda
marketler vatandaşa mal yetiştiremiyor.
stokları dayanmıyor
bir yandanda sürekli fiyatı artan malı yerine koymaya çalışıyor
ama ihracatta ki artış pandeminin neden olduğu yokluk üreteninde satanında eskiye göre daha az malı vitrine koymasına neden oluyor
bir halt olacağı yok.
-
Güya nebati serbest piyasadan ödün yok diyordu, al işte yine söylediklerinşn tersini yapıyorlar
-

Originally Posted by
metin68
bu ij güçlerdi dıj güçler gelmedi diyorlar
rüzgarı buysa fırtanayı düşünemiyorum
-
Bazıları Dolar kuyruğunda bazıları da aşağıdaki videoda olduğu gibi ekmek kuyruğunda "Galiba bunlardı nasılda koyduk diyen kesim ..Şimdi kim kime koymuş...
Yer Sultangazi; Halk Ekmek kuyruğu böyle görüntülendi
https://t24.com.tr/video/goruntuler-...fesinden,44021
-
Piyasa faiz artışını fiyatliyor, bunu bilmek için kâhin olmaya gerek yok.
Tersi bir durumda çarşı karışır...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Achiles
Şu muhabbeti çözemedim gitti, arkadaş bu adam dinar verip dinar+swap faizi almıyor mu, kur belirleme muhabbeti nereden çıkıyor, kur kaç olursa olsun o süredeki swap faizini alacak? Adam fx piyasada poz açmıyor ki, anlaşmalı zaten...
O belirlenen kur swap anlasmasiyla TR nin aldigi dolarlarin bir sebepten dolayi geri verilmezse ve dolar degilde TL verelim denirse uygulanacak kur
Nasrullah nasil bilmiyor bunu anlamadim
-
Kamu bankaları kapanışın ardından da satmaya devam ediyor sanırım.. reis’e uygulamalı sunum yapıyorlar 🙂
-
2.5 milyar satmışlar kasayı boşaltacaklar bu gidişle
STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri