-
R*yiz ekonominin kitabını baştan yazıyor. Olur böyle şeyler.
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
İhracatçı da batar...
Tam tersi
Yuksek kur ihracatci icin super
-
FX de 15.5ye çıkan usdtry günü 14 altında eksi kapadı...Way ki way ...Birileri fena para kazandı...Hadi yine iyisiniz...Bakalım MB Aralıkta ne karar verecek...D*****n kuyruğu o zaman kopar...
-

Originally Posted by
refaba
Bu ne stoku acep,esnaf diyorki sattığımı yerine koyamiyorum,tekrar alımım sattığımın üstünde diyor,üretici,sanayici,fabrika sahibi vs aldığımız mal dolar bazında çok yüksek,bunu ben nasıl alıp işleyip nasıl satacağım derdine düşmüş.
10 gündür diyorum yurtiçi üreticiler patlayacsk. $ ı olanlar bile bi süre sonra mal bulamayacak. Zaten edirneden bulgarlarlar, karstan ve ağrıdan azeri ve iranlılar b asşladı talan etmeye.
-

Originally Posted by
Sugosu82
Şu kur vs tek merak ettiğim husus akp ye oy veren bir asgari maaşlının veya emeklinin kur sınırı neresi?
onlarin kur siniri yok ekmek makarna et fiyat siniri var
Dolar artarken onlarda artacagina gore isyanlar yakindir
-
Bunlar tedbir aldıkça hepten b.ka sarıyor. Ulan ciddi ciddi açlıktan savaş çıkacak bu gidişle
-
Bu toplantıdan bi cacik cikmaz, Aksam 14 üstüne atar, yarin 15 e yaklaşir...
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Dolar bugün 14 lirayı geçti. Son üç ayda milli paramız; ABD Doları karşısında yüzde 40, Bulgaristan Levası karşısında yüzde 37, Pakistan Rupisi karşısında yüzde 37, Mozambik Metikali karşısında yüzde 41, kalaşnikofla Merkez Bankası yöneten Taliban ın Afganisi karşısında yüzde 29 değer kaybetti.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...cikisi-1892424
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri