Sayfa 936/1002 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ya bugun de dusus olursa?
    Dolarin nabzini takip etmek lazim ustadim

Eib tek alinmamali
    %50 ser eib ve eic
    pek düşeceğe benzemiyor sabah sabah yine dellenmiş, tekrar müdahale gelir mi bakalım.
    eic de var aslında ondan memnunum ama miktarı daha az.
    bugün, yarın ne almalı ne satmalı yoksa hiç kıpırdamamalı mı? ona karar vermedim.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    pek düşeceğe benzemiyor sabah sabah yine dellenmiş, tekrar müdahale gelir mi bakalım.
    eic de var aslında ondan memnunum ama miktarı daha az.
    bugün, yarın ne almalı ne satmalı yoksa hiç kıpırdamamalı mı? ona karar vermedim.
    Ustadim kendi adima belirteyim
    Dun herseyi sattim ppf deyim lafi edilmeyecek kadar eib eic var onlari saymiyorum

doviz treni kacti gibi
    Suan bana mantikli gorunen dolar hafif geri cekilirse gram altin gibi gorunuyor cunku ons sanki diplerde...

Bist korkunc seviyelere geldi. O da korkutuyor beni. Ekonomide hic sorun olmadigi zamanlar dahi boyle cikmamisti...

Anlik ppf de izlemeye devam
    Illaki birseyler duzeltme yapacaktir.ytd

3. rpd ile ija da hayal kırıklığı..yav en acemi adam bile dünkü döviz yükselişinde çıkış beklerdi ben bile viop longdaydım. türev araç kullanıyorsun bu zamanda kazanmayacaksan düşüştemi kazanacaksın? umarım öyledir yoksa bayramlık ağzımı açarım: )

illa degisken diyecek seniz KRF bakabilirsiniz ama riski dusuk tutayim diyorsaniz fon sepeti grubuna bakin orda en azindan risk az..

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    eib beni de bıktırdı üstadım ppf yerine almıştım ama ondan beter oldu, nereye el atsak kuruyor zaten
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Goç oglan yine şahlandi niyeyse
    bu nedir ?

Dostum
    RPD dun gunluk mk 242 getirmis
    bende 48 gundur var o fon ve ortalama gunluk mk 59 getirmis
    Cok kazanmak istiyorsan riskini yuksek tutmalisin ve ruzgara paralel takilmalisin karsina alma ruzgari ama ona da lutfen dikkat et

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    rpd ile ija da hayal kırıklığı..yav en acemi adam bile dünkü döviz yükselişinde çıkış beklerdi ben bile viop longdaydım. türev araç kullanıyorsun bu zamanda kazanmayacaksan düşüştemi kazanacaksın? umarım öyledir yoksa bayramlık ağzımı açarım: )
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bu nedir ?
    Dolar..........

hiç suphem olmadı

Sayfa 936/1002 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz