Sayfa 41/505 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 321 - 328 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Artık hayal aleminde yaşamanın anlamı yok, çok senaryolar yazıldı çizildi. Atı alan değil üsküdarı geçmek, fizana vardı. Gerçekler ile yüzleşme vakti. Paramızla rezil olduk. Yine de, acaba demek istiyorum. Buralardan dönmez mi.? Bir umut, son bir rüyâ. Beklemek biraz daha..

2.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    hissedar, bir güzel dılkeçe yazsanda şıkayetlerımızı spk ya yapsak ! olur m, sen guzel yazıyorsun
    Bende GLRYH yok, haliyle beni ilgilendiren bir şey yok RTALB yatırımcısı olarak ama A1 Capital'e verilen 38 milyon Tl borç için müracaatımı yapmıştım ve kurul kaydına girdi. Adamda b.k gibi para var gel gör ki halka açık olmayan başka bir şirketini halka açık şirketi üzerinden finansa ediyor. Şapşalın teki de bunda ne kötülük var demiş.

3. Bana gelir getiren şirketi desteklerim her zaman.
    A1 kapital den para girince kasamiza , ohh Miss

A1 kapital"e destek olunca, tü kaka

Profesyonel yatırımcı böyle konusmaz asla

Kaz gelen yerden tavuk esirgenmez

A1 kapital bizim yawww
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bende GLRYH yok, haliyle beni ilgilendiren bir şey yok RTALB yatırımcısı olarak ama A1 Capital'e verilen 38 milyon Tl borç için müracaatımı yapmıştım ve kurul kaydına girdi. Adamda b.k gibi para var gel gör ki halka açık olmayan başka bir şirketini halka açık şirketi üzerinden finansa ediyor. Şapşalın teki de bunda ne kötülük var demiş.
    Şu Şekılde spk ya şikayetımı yazdım, sızce de gayet açık ve net maruzatımı yazmışmıyım, uygunmudur , derdımı anlatmaya ?

Güler Yat. Hol.Yatırımcısıyım, Şirketimizin pay sahibi olduğu A1 Gir. Serm.Yat. Ort. A.Ş.'nin sermaye artırım kararı aldığı, 30.000TL den 120.000. tl sermaye’ ye ulaşacagı kap bılgısı ıle öğrendik, sermaye dağılımı ortakların pay oranlarına bağlı kalınmadan şirketın ortağı olan MURAT GÜLER’ İn payları % 75 ‘ e ulaşacağı şirketın ,pay sahıbı Güler Yatırım Holdıng’ in ise paylarının % 25 ındırılecegı duyurulmuştur. Güler Yat.Hold.’ in en son bedelli sermeye artırım nedenı ıle düzenlediği ızahnamedekı bıldırılen şirketlerın kurulacağı gerekçesı ıle bedeliye katıldık. grubun iştrak ve bağlı ortaklıkları kar elde ederken bizlerden alınan bedelli tutarları bile hiçbir izanı olmamasına rağmen ödedik fakat buna rağmen Güler Yat Hol in izahna.nde yazan kurulacak iki şirketten birinin sermayesındekı payımızın düşürüleceği ve diğer ortağın artacağını öğrendik, sermaye dağılımına itiraz ediyor ve kabul etmiyorum, SPK olarak bu eşit olmayan sermaye artırım talebini onaylamamanızı TALEP EDİYORUZ

5. Hisse 22 nin altına düşsün de alayım diye çok takla atan var

Olumsuzluk pompalaninca sosyal medyada, anlıyorum karın ağrılarını

Bakalım 22 nin altında hisseyi alabilecekler mi yine?

İzleyelim görelim
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

6.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Şu Şekılde spk ya şikayetımı yazdım, sızce de gayet açık ve net maruzatımı yazmışmıyım, uygunmudur , derdımı anlatmaya ?

Güler Yat. Hol.Yatırımcısıyım, Şirketimizin pay sahibi olduğu A1 Gir. Serm.Yat. Ort. A.Ş.'nin sermaye artırım kararı aldığı, 30.000TL den 120.000. tl sermaye’ ye ulaşacagı kap bılgısı ıle öğrendik, sermaye dağılımı ortakların pay oranlarına bağlı kalınmadan şirketın ortağı olan MURAT GÜLER’ İn payları % 75 ‘ e ulaşacağı şirketın ,pay sahıbı Güler Yatırım Holdıng’ in ise paylarının % 25 ındırılecegı duyurulmuştur. Güler Yat.Hold.’ in en son bedelli sermeye artırım nedenı ıle düzenlediği ızahnamedekı bıldırılen şirketlerın kurulacağı gerekçesı ıle bedeliye katıldık. grubun iştrak ve bağlı ortaklıkları kar elde ederken bizlerden alınan bedelli tutarları bile hiçbir izanı olmamasına rağmen ödedik fakat buna rağmen Güler Yat Hol in izahna.nde yazan kurulacak iki şirketten birinin sermayesındekı payımızın düşürüleceği ve diğer ortağın artacağını öğrendik, sermaye dağılımına itiraz ediyor ve kabul etmiyorum, SPK olarak bu eşit olmayan sermaye artırım talebini onaylamamanızı TALEP EDİYORUZ
    GLRYH'nin kendi esas sözleşmesindeki kuruluş amacından bahsetmen gerekir.

Şirket'in ana faaliyeti kurulmuş veya kurulacak şirketlerin sermaye ve idarelerine iştirak etmek, vereceği yatırım kararları doğrultusunda kaynakları kanalize etmek, yatırım, finansman, organizasyon ve yönetim konularında danışmanlık yapmaktır.
    Bu şirketteki (A1 GSY) ortaklık payının 3 ncü bir taraf olarak Murat Güler lehine değiştirilmesi temel anlamda şirket esas sözleşmesine aykırı gibi duruyor. Buradan bir şey çıkar mı dersen kesinlikle çıkmaz. Ha, tarafım belli olsun dersen de saygı duyarım.

7.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Bana gelir getiren şirketi desteklerim her zaman.
    A1 kapital den para girince kasamiza , ohh Miss

A1 kapital"e destek olunca, tü kaka

Profesyonel yatırımcı böyle konusmaz asla

Kaz gelen yerden tavuk esirgenmez

A1 kapital bizim yawww
    Sana soru: RTALB'in A1 Capital'den olan geçmiş yıllar kâr alacağı ne kadar ?

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    GLRYH'nin kendi esas sözleşmesindeki kuruluş amacından bahsetmen gerekir.

Bu şirketteki (A1 GSY) ortaklık payının 3 ncü bir taraf olarak Murat Güler lehine değiştirilmesi temel anlamda şirket esas sözleşmesine aykırı gibi duruyor. Buradan bir şey çıkar mı dersen kesinlikle çıkmaz. Ha, tarafım belli olsun dersen de saygı duyarım.
    bu şekıldede göndereyım.. tesekkurler..

Sayfa 41/505 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •