Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    faiz artıracaklarsa müdahale hiç yapmazlardı bugüne kadar ki olasılık hiç yok gibi..
    Yukarıdan sattıkları emanet dövizi yerine koymanın başka bir yolu var mı? Faiz artışı yapmayacağız diye yüksek perdeden dillendirilen olayın yeteri kadar inandırıcı olduğu varsayıldığında neden olması? Daha sonra çıkıp görüyorsunuz işte merkez bankası bağımsız biz işine karışmıyoruz diye ortaya çıkmanın verdiği hazzı başka nerede bulabilirler?
    Yani böyle bir olasılık hiç yok diyemem hatta bence buna oynuyorlar gibi geliyor.

Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Yukarıdan sattıkları emanet dövizi yerine koymanın başka bir yolu var mı? Faiz artışı yapmayacağız diye yüksek perdeden dillendirilen olayın yeteri kadar inandırıcı olduğu varsayıldığında neden olması? Daha sonra çıkıp görüyorsunuz işte merkez bankası bağımsız biz işine karışmıyoruz diye ortaya çıkmanın verdiği hazzı başka nerede bulabilirler?
    Yani böyle bir olasılık hiç yok diyemem hatta bence buna oynuyorlar gibi geliyor.
    mb için faiz artışı yapmak yerlerde sürünen itibarı eksilere götürür, hele hükümet için kapı dışarı çıkamazlar
    her tülü iddiaya da girerim o kadar da değil..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    mb için faiz artışı yapmak yerlerde sürünen itibarı eksilere götürür, hele hükümet için kapı dışarı çıkamazlar
    her tülü iddiaya da girerim o kadar da değil..
    Hiçbir şey olmaz... Uzun yazdım sonra sildim....Adamlar dönüşler konusunda çok ustalar....

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Hiçbir şey olmaz... Uzun yazdım sonra sildim....Adamlar dönüşler konusunda çok ustalar....
    iddiaya girelim faiz artırımı yaparlarsa ben sene sonuna kadar yazmam, faiz indirirlerse siz 3 gün yazmazsınız
    değiştirmezlerse ortada..

5. Ne çok iddiaya giriyorsunuz aşida da sene sonuna kadar şu kadar aşılama yapamazlar. Yazmayı bırakırım dediniz .memlekette aşı fışkırıyor.
    iddiaya girelim faiz artırımı yaparlarsa ben sene sonuna kadar yazmam, faiz indirirlerse siz 3 gün yazmazsınız
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Ne çok iddiaya giriyorsunuz aşida da sene sonuna kadar şu kadar aşılama yapamazlar. Yazmayı bırakırım dediniz .memlekette aşı fışkırıyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ne yazdım kopyala ondan sonra konuşalım sallamayla olmaz yapıştıracaksın sonra konuşacağız yapamazsan ben sana fena sallarım..

Ben iddiaya girerim ama artırım değil sabit kalacağı konusunda ....Ama adamların nasıl bir yapıda olduklarına vurgu yapmak için onu yazdım....Hala iddiaya girelim diyorsan 3 gün ceza kaybeden için yeterlidir....

Dolaptan 5 rulo hela kağıdı çıktı, kendimi baya zengin hissettim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •