Sayfa 721/1001 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Bu GARAN işi yatacak gibi. Normalde %51 i ele geçirince çağrı yükümlülüğü oluyordu adamlar sürekli ortak müteşebbis deyip kaçındılar. Doğuş grubundan yönetimde hala adam var mı bilmiyorum.

Çoğu kişi de çağrıya artık katılmaz, bu nedenle dendiği kadar da para gelmez.

Bankalara temettü imkanı getirilecek, karşılıklar sermaye hesabına dahil edilecek vs bir kısım imkanlar nedeni ile bankaları alıyor olabilirler. Bugün enflasyona endeksli tahvil satılmış, normalde devlet satmıyordu demek bankaları kolluyorlar. Döviz uzun pozisyonda bankalar için sınır var ama burada elleri daha rahattır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu GARAN işi yatacak gibi. Normalde %51 i ele geçirince çağrı yükümlülüğü oluyordu adamlar sürekli ortak müteşebbis deyip kaçındılar. Doğuş grubundan yönetimde hala adam var mı bilmiyorum.

Bankalara temettü imkanı getirilecek, karşılıklar sermaye hesabına dahil edilecek vs bir kısım imkanlar nedeni ile bankaları alıyor olabilirler. Bugün enflasyona endeksli tahvil satılmış, normalde devlet satmıyordu demek bankaları kolluyorlar. Döviz uzun pozisyonda bankalar için sınır var ama burada elleri daha rahattır.
    bankalara fren oldu yonca
    oysa her zaman rallilerde bayrak elde en önde gider burçlara bayrağı ilk o dikerdi
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    yahu hiç uzatılmayacak bir konuya takılıyorsun.. sadece o kişi mi yazmış. aç google bak sayısız kez işlenmiş bir konu bu..

ana ifadesi ise "abd ye biat".. namazla alakası yok konunun..abd ye biat işleniyor yani fikir olarak..
    sayısız yalanların,
    sayısızca kez,
    ortalıkta fink attığı bir dönemdeyiz.
    al sana bozkuş.
    fakirim edebiyatı yapar ama onun zekatı burda birçoğumuzu solda sıfır bırakır.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bankalara mevzuattan destek gelirse bu güçlü olana değil zayıf olanlara yarar diye GARAN yerine diğerlerini alıyorlar belki.

Faizler düşer ise eski düşük faizli verilen krediler kamu bankalarını rahatlatabilir düşüncesi de olabilir.

5. Endeks 215 Garan 12.15 Tühh sıfatına

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu GARAN işi yatacak gibi. Normalde %51 i ele geçirince çağrı yükümlülüğü oluyordu adamlar sürekli ortak müteşebbis deyip kaçındılar. Doğuş grubundan yönetimde hala adam var mı bilmiyorum.

Yonca nın açıkladığı hikaye diğer bankalara katalizör oldu,
    Yonca alıp başını giderken hepsi bakıyordu,
    şimdi diğer bankalar hikaye açıklayandan daha fazla prim yapıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    sayısız yalanların,
    sayısızca kez,
    ortalıkta fink attığı bir dönemdeyiz.
    al sana bozkuş.
    fakirim edebiyatı yapar ama onun zekatı burda birçoğumuzu solda sıfır bırakır.
    Şahit abi yapma büüüle gözünü seveyim biri sahiden inanır, para ne arar bizde sıradan fakir halkın bir üyesiyim, akşam pazarı ucuzluğu olursa seviniriz eve ekmek götürürüz olmasada yabcak bişii yok, hanıma 30 gram bilezik borcum duruyor hemide gramını 773 den bozdurduydum
    Hamdım Piştim Yandım

8. Faizler yükselir ise Akbank daha şanslı gibi, diğerlerine göre daha likit gibi geldi bana. Çok kredi dağıtmamış özkaynaklarına kıyasla. Türktelekom beklentisi de olabilir.

Yeni ekonomik programı destekliyoruz derler ise sabancı grubu hisseleri de bademspora transfer olabilir. Koç hisseleri rahat yükseliyor, demek biz buradayız bir yere gidemeyiz memleketin hayrını düşünüyoruz vs demişlerdir belki.

Sayfa 721/1001 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •