call ve put opsiyonlarında volatilite fiyatlaması değişik bugün.. call implied volatilitesi ortalamada daha yüksek put'a göre.. long yönde bir iştah var gibi fiyatlanmış durumda.. vadeli de bunu yansıtıyor teorik ile olan fark ile ama yine de dikkatli olmakta fayda var..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Çarpılmayı geçtim abi, akşam eve gidince ben demedim mi demesi yetiyor
benden daha iyi ekonomist olduğu tescillendi, yabcak bişii yok. hem fakiriz hemde akılsız
demek ki, kulakları cınlasın 6-7 yıl önce tanıdığım soydan abinin pala" hem paranızı hemde aklınızı alır "sözü gerçekleşiyor
Bende hep sorardım kendi kendime acaba aklımızı nasıl alırlar diye
Hamdım Piştim Yandım
Bu BBVA!ya sen gel yüksek oranlı bir bedelli yap hem sen kazan hem memleket kazansın derler mi acaba? O sırada %51 i geçince çağrı olmuyor diye biliyorum.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ekran izlerken yüzlerce düşünece gelip geçiyor. Eğer nasibin iyi ise doğru yönde düşünceler baskın oluyor, nasibin yoksa ters yönde yeterli sağlam düşünce oluşuyor, tam sırtımı yaslalayım derken paran birden buharlaşmaya başlıyor onu kurtarayım derken iyice debeleneliyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
12.54 üzerinde GARANTİ TAVAN OLUR MU?
BU KADAR SIKIŞMADAN SONRA direnç aşılırsa bir şeyler olmalı.
la yoksa dünkü toplantıda matbaada basın bizim hisseleri alın mı dediler![]()
Yer İmleri