-

Originally Posted by
hkm
Bence saldı zaten sn zaf doğu .İki gündür baya baya saldı bir oraya bir buraya salıp duruyor

)))))))))
sallamayı, salma olarak kabul etmiyorum
-

Originally Posted by
realities
iddiaya girelim faiz artırımı yaparlarsa ben sene sonuna kadar yazmam, faiz indirirlerse siz 3 gün yazmazsınız
değiştirmezlerse ortada..
Ben iddiaya girerim ama artırım değil sabit kalacağı konusunda ....Ama adamların nasıl bir yapıda olduklarına vurgu yapmak için onu yazdım....Hala iddiaya girelim diyorsan 3 gün ceza kaybeden için yeterlidir....
-

Originally Posted by
heval
Ben iddiaya girerim ama artırım değil sabit kalacağı konusunda ....Ama adamların nasıl bir yapıda olduklarına vurgu yapmak için onu yazdım....Hala iddiaya girelim diyorsan 3 gün ceza kaybeden için yeterlidir....
sabit kalmayla faiz arttırım kararı arasında politika değişikliği olayı var
bir mb.nın bırakın yereli uluslararası alanda da bir itibarı vardır, 2 ayda para politikası değişmez
fed bırakın faiz artırmayı, toplantılarda konuşulmasını bile oylamaya sunuyor sonra bir kaç toplantı artırımı ne zaman konuşalımı konuşuyorlar..
-
fiyat oluşumları dün sağlıksızdı bugün sağlıklı mı nebati ?
boyun bükülmesinin çok üstü şeylerden müzdarip olunabilir.
-
-
1999-2001 rallisi BIST

2020-2022 ? Rallisi BIST

Eğer böyle olursa daha krizi yaşamadık demektir. Tarih tekerrür eder mi göreceğiz.
-
Cenabettin uyuma evladım, uyuma yavrum. Yılanlar sardı dört bir yanı. Fur kafasına bakma öyle.
-
kriz değil iktisadi politika fantazisi var.
deney tahtası ülke var.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri