Sayfa 109/1019 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Tuvalet kağıdının fiyatı sürekli çıkarken tuvalet kağıdını üreten şirketin değer kaybetmesini beklemek gerçekçi değil.

Ne zaman ki o şirket tuvalet kağıdı satamaz noktaya gelir, işte o zaman hissesinde çöküş başlar.

Tuvalet kağıdı bir örnek. Yerine ister ayçiçek yağı koyun, ister çelik, ister beyaz eşya. Satışlar devam ettikçe böyle gidecek.

Bazıları bu ralliyi hiperenflasyon rallisi olarak tanımlıyor. Gayet mümkün. Bir yerlerde harcayacak para kalmayınca farklı bir şeye evrilebilir gidişhat.

Ev fiyatları çıkıyor, araba fiyatları çıkıyor, yağ fiyatları çıkıyor, ihracat yapan şirketler siparişlere yetişemiyor diyorlar e onlar da çıkacak yani ne olacaktı...

Bulgarlar nasıl Edirne'yi yağmalıyorlarsa, global alıcılar da ihracat yapan şirketlerin stoklarını yağmalıyorlar.

ytd

borsa beklentisi bittiyse fiyat düşer.
    borsa beklentiyi alır gerçeği satar.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2. hisse senedinde spekülatörler batan şirketlerden malı götürür.
    fiyatı aya çıkarır.
    küçük yatırımcının kucağına bırakır.
    yakan top gibi.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

3. rekora doğru emin adımlarla koşuyoruz, bir gün daha fakirleşmek üzereyiz

Sayin Dudu, bizim millet sak diye zengin olmayi suk diye de o parayi Volvo araba alip ezmeyi seviyor, oyle uzun sureli beklemeli sabr li isler bizim millete zor biraz ne dersin...
    Dun arkadasla konusuyordum bakalim meta evreninde ilk dolandiriciligi hangi tip yapacak bu millete, ordan arazi vb satisi ne zaman baslayip halki kandiracaklar, al sanal gozlugu tak, arazini izle dicekler

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Cok ugrastim uyandirmaya, hakaretlere maruz kalmak pahasina...

TL bir iluzyondur, en azindan bistten temettu bazli yatirim yapin iyi sirketlere de dedim yillardir ama cogu kimse dinlemedi sanirim..

Syg,
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Acep bizim maliye bakanligi ve MB de orda bol para yapip ulkemizi muhasir medeniyetler seviyesine cikarip bizi sasirtir mi dersiniz

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Vioptan son 1-2 ayda kamyonla para goturen bir kac kisi taniyorum..
    Viop benim isim degil ama yapan da son zamanlarda cok ciddi para kazandi..
    %300-400 diyorlar.
    Syg,

2011 yili 28 ekim - 4 kasim civarinda USAK SERAMIK grafigini izleyiniz

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Ünlü Fizikçi Sir Isaac Newton Borsada Neden Battı?

ödemeler için tl tutuğum e-kirazda günceleme işini sonlandırmışlar yani 14.25 olmuş .Eğer enayilik yapmak istiyorsan 20.000 açıkta olmak üzere 500.000 tl üstüne 16 verebiliyorlarmış...Dövizde oranları 0.1 miyimiş neymiş...Sözde Bankacılık Duayeni Özyeğin'de tasarruf sahibine güzel bir kazık atmış oluyor.... tıpkı diğerleri gibi....Umarım zamanı geldiğnde bu atılan kazıkların ahı çıkar...

Ama madem hisse 300 olacak biz niye satiyoruz hehe

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    sizden vade sonunda 300 lira olacak hisseyi 292’den almış oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 109/1019 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •