Artan

15,86 9.99 18:10
136,50 9.99 18:10
13,56 9.98 18:10
29,38 9.96 18:10
55,75 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

113,50 -9.99 18:10
36,06 -9.99 18:10
186,80 -9.98 18:10
253,50 -9.95 18:10
580,00 -9.66 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.548.192.361,10 18:10
11.434.325.772,56 18:10
10.432.490.576,58 18:10
8.841.301.680,52 18:10
6.814.036.599,75 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bir kişi garanti getiri diğeri zarar çok olur diyor ..hangisi doğru syg.
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Fırsat bugün de devam ediyor, denemek isteyenlere duyurulur.
    Hesabınızı düzgün yaparsanız sıfır risk, mevdat gibi, mevduatın üç katı gibi bir oran.
    şu anki fiyatlarla hızlıca hesapladım.
    garanti için:
    aralık sonu (15 günlük) yıllık getiri %45
    ocak sonu (1.5 aylık) yıllık getiri %41
    şubat sonu da benzer ama pek likit değil marj var fiyatı tutturmak zor.

mevduatçılar buyrun işte, 16-17 oranlara bakıp üzülüyorsunuz, üç katı var burada.
    Daha yüksek marjlı hisseler veya biraz takip edip daha iyi oranlara %50 de yakalanabilir.
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    viopta %5 lık hareket %50 ye denk gelır.ona gore ıslem yapın.acılısta %5 duserse zarar cok olur.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bir kişi garanti getiri diğeri zarar çok olur diyor ..hangisi doğru syg.

Farklı şeylerde bahsediyoruz, arkadaş niye araya onu yazdı anlamıyorum.
    Viopta köküne kadar kaldıraçla tek yönlü kontrat alırsanız tersi %5 harekette %50 gibi zarar yersiniz. Böyle batan çoktur.
    Spotta hisse alım ve aynı tutara denk gelecek şekilde viopta kontrat satım yaparsanız fiyat hareketi sizi etkilemez istediği kadar insin çıksın, birinin kazancı diğerinin zararına eşittir, siz aldığınız zamanki hesabını verdiğim kazancı (arbitraj) garantilemiş olursunuz.

3. Bankaciya sordum o da pek bilmiyor diyorki spotla vadeli farklı giderse marjin kol ödersiniz karınız azalır diyor .doğru mu acaba tsk
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Farklı şeylerde bahsediyoruz, arkadaş niye araya onu yazdı anlamıyorum.
    Viopta köküne kadar kaldıraçla tek yönlü kontrat alırsanız tersi %5 harekette %50 gibi zarar yersiniz. Böyle batan çoktur.
    Spotta hisse alım ve aynı tutara denk gelecek şekilde viopta kontrat satım yaparsanız fiyat hareketi sizi etkilemez istediği kadar insin çıksın, birinin kazancı diğerinin zararına eşittir, siz aldığınız zamanki hesabını verdiğim kazancı (arbitraj) garantilemiş olursunuz.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bir kişi garanti getiri diğeri zarar çok olur diyor ..hangisi doğru syg.

Riskler:
    1-Alım için ve satım için ayrı emir gönderiliyor. Bu emirlerden birinin gerçekleşmeme ihtimali var:
    ---Kademede yeterince lot olmayabilir ya da şu fiyattan al/sat demişsinizdir ve o fiyata eşleşme olmamıştır.
    2-Sat pozisyonu için: hissenin fiyatı arttıkça teminat eklemek gerekir. Viopta bir miktar fazla para tutmakta fayda var bunun için. Zaten nemalanıyor gecelik
    3-Komisyonlar önemli. Ne kadar düşük komisyon o kadar iyi

Bugünki işlemlerim (komisyonlar düşülmüş):
    BIMAS Alış:82.85 Satış:85.05 MK:52.97
    SAHOL Alış:15.49 Satış:15.92 MK:55.42

5. Peki hisse fiyatı arttigi zaman teminat eklemek lazım demişsiniz.bu teminatlar ne için yada yanabilir mi hisse fiyatı artınca teminat eklersek nasil garanti getiri oluyor .sn yuji. Birde fiyatta eşlesme olmayınca işlem nasıl ilerliyor l
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Riskler:
    1-Alım için ve satım için ayrı emir gönderiliyor. Bu emirlerden birinin gerçekleşmeme ihtimali var:
    ---Kademede yeterince lot olmayabilir ya da şu fiyattan al/sat demişsinizdir ve o fiyata eşleşme olmamıştır.
    2-Sat pozisyonu için: hissenin fiyatı arttıkça teminat eklemek gerekir. Viopta bir miktar fazla para tutmakta fayda var bunun için. Zaten nemalanıyor gecelik
    3-Komisyonlar önemli. Ne kadar düşük komisyon o kadar iyi

Bugünki işlemlerim (komisyonlar düşülmüş):
    BIMAS Alış:82.85 Satış:85.05 MK:52.97
    SAHOL Alış:15.49 Satış:15.92 MK:55.42

Peki hisse fiyatı arttigi zaman teminat eklemek lazım demişsiniz.bu teminatlar ne için yada yanabilir mi hisse fiyatı artınca teminat eklersek nasil garanti getiri oluyor .sn yuji. Birde fiyatta eşlesme olmayınca işlem nasıl ilerliyor l

Hisseye ödediğiniz tutarın yaklaşık %10 kadar teminat tutuyorsunuz viop hesabında. O para da gecelik mk %14.50 civarı nemalanıyor, yanması diye birşey sözkonusu değil

Ben alımda fiyatı bir tık yukarı, satımda bir tık aşağı giriyorum garanti olsun diye. Çok yüklü girmediğiniz sürece sorun olmaması lazım.

En iyisi düşük miktarlarla deneme yapın çok daha kolay anlarsınız. Göründüğü kadar karışık birşey değil

Yarın excel atarım. Alım satım değerlerini ve komisyon oranlarını girince mk vs. değerleri gösteriyor

7. Teşekkürler yarın ufak bir miktarla gireyim incelerim excelinizi

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hisseye ödediğiniz tutarın yaklaşık %10 kadar teminat tutuyorsunuz viop hesabında. O para da gecelik mk %14.50 civarı nemalanıyor, yanması diye birşey sözkonusu değil

Ben alımda fiyatı bir tık yukarı, satımda bir tık aşağı giriyorum garanti olsun diye. Çok yüklü girmediğiniz sürece sorun olmaması lazım.

En iyisi düşük miktarlarla deneme yapın çok daha kolay anlarsınız. Göründüğü kadar karışık birşey değil

Yarın excel atarım. Alım satım değerlerini ve komisyon oranlarını girince mk vs. değerleri gösteriyor

Cep teki uygulama da kolayca viop islemi acabiliyor muyuz yoksa subeye ugramali miyiz..
    Hos bende tl de yok PPF fon bozmak filan lazim bu isler icin

Teşekkürler yarın ufak bir miktarla gireyim incelerim excelinizi
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz