Sayfa 773/1001 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Maliye bakanı işadamlarına 100 er milyon dolar bozdurun demiş

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    akşam eve gidince bir aferin daha var.
    adeş dürücü ağrı kesici olaraktan asdaadasd.
    Şorttan kazanırsam akşama hanıma bilezüğünü alıcam
    Sal gelsin pala
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Maliye bakanı işadamlarına 100 er milyon dolar bozdurun demiş
    kendi yandaşlarına mı demiş? 5 li çete 500 er bile bozdurabilir anında isterlerse.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O zamana kadar Biden Fed çişini tutabilir mi ki.
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Faiz sabit kalinca dolarin duseceginimi zannediyorlar . Ocak ayinda faiz %35 e cikmali ki ancak kurtarsin . Cunku subat ilk hafta yillik enflasyon 30 lari bulacak tuik bile bu rakami bulacak .

Veya inat edecek dolar 15 20 30 gider piyasa durur milletin dolarini almak icin erdogan bonosu cikarir 6 ay %25 1yil %50 . Bunun sonu bu . Istersen 20 milyar dolar sok iceri yine dusuremezsn enflasyona neden ezdirsn millet kendini
    Abi %50 olsa bile değişmez güveni kaybettik bundan sonra Allah bir dediğinden başkasına kimse inanmaz

5.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Yine mi fışkırtacak
    Ulen adama fışkıtma dedik
    Aşa doğru fışkırttı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Sence sağlıkçı yılı iddia edilen bu yılda sağlık çalışanları bu Parti'ye oy verir mi[emoji6]

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    %100 verir.
    Bunlar 20 yıldır herkesle karşı karşıya geldi.
    Öğretmeniyle, sağlıkçısıyla, hukukçusuyla, işçisiyle, madencisiyle(somo faciasının hemen sonrasında %77 aldı ordan), işvereniyle, üniversitelerle...
    Zaten tek anladığı kavga etmek olan bir iktidar, 20 yıldır didişmediği biri kaldı mı ülkede imamlar dışında?
    Kalmadı gibi...
    Ama hala %30-35 oy alıyor.
    Nası oluyo bu?
    Verirler yani...giderler tıpış tıpışşşş verirler. "Yahu başka oy atacak adam mı var leunnnn" derler... atarlar.
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

dün endeks şubat vade net long pozlarımın tamamını 2460 dan kapattım 150 puan kar ile. teoriğe göre farkı abartması ve bekle gör düşüncesi baskındı.. ben kapattıktan sonra daha 30-40 puan gitti yine.. her zaman olduğu gibi.. yarın karara kadar net poz açmayı düşünmüyorum. yarın 2300 lere tekrar gelirse de güzel olur tabi.. doların görece sabit kalacağı varsayımı ile.. ama karar sonrası endeks usd bazlı yine 150 altı görülürse (bence zayıf ihtimal) endeks seviyesinden bağımsız long poz fırsatı olarak görebilirim, diğer şartlara da bakarak.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8. Benim görüşün merkez bankası yarın ss faiz indirimine son verecek.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Sayfa 773/1001 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •