Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 3449 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Arkadaşlar tepkilerinize katılıyorum. Gerçek olan patron ve tahtacının niyetidir. Onlar istemeden ky nin mutlu olması çok zor. Dolar bazında zaten kötü yerlerde bulunuyor. Endeksin ataklarına gereken cevabı veremedi. İleri ki tarihlerde kayıpları inşallah telafi eder diye düşünüyorum. Saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Arkadaşlar tepkilerinize katılıyorum. Gerçek olan patron ve tahtacının niyetidir. Onlar istemeden ky nin mutlu olması çok zor. Dolar bazında zaten kötü yerlerde bulunuyor. Endeksin ataklarına gereken cevabı veremedi. İleri ki tarihlerde kayıpları inşallah telafi eder diye düşünüyorum. Saygılar.
    kardeş zarar yazan şirkerler 5 kat arttı niye isyan etmeyelim uv diye sırtımızda yük oldu ama ben bu kağıttan vaz geçmem satmam alamazlar isterse 3-5 olsun ben zaten tarla aldım ekmedim diye düşünüyorum.

ama patron salakları ortam bu kadar müsaitken hisseyi yukarı sürmüyorlar neden onu anlamak istiyorum cevabı yok

şirkete olan güven her geçen gün azalıyorrrrrrrrrrrrrr ytd.

Bu kağıdın dengi kağılar bile 10-15 tl fark attılar endeks çıkarken milim milim düşerken metre metre hehehehehehe

3.  Alıntı Originally Posted by kral2330 Yazıyı Oku
    kardeş zarar yazan şirkerler 5 kat arttı niye isyan etmeyelim uv diye sırtımızda yük oldu ama ben bu kağıttan vaz geçmem satmam alamazlar isterse 3-5 olsun ben zaten tarla aldım ekmedim diye düşünüyorum.

ama patron salakları ortam bu kadar müsaitken hisseyi yukarı sürmüyorlar neden onu anlamak istiyorum cevabı yok

Bu kağıdın dengi kağılar bile 10-15 tl fark attılar endeks çıkarken milim milim düşerken metre metre hehehehehehe
    birde bu kağıda 2022 ilk çeyrek hedef fiyat verecek babyiğit var mı yardımlarınızı bekliyorum

4.  Alıntı Originally Posted by kral2330 Yazıyı Oku
    birde bu kağıda 2022 ilk çeyrek hedef fiyat verecek babyiğit var mı yardımlarınızı bekliyorum
    birde PS için üretim yapıyoruz yazıyorlar.Kaç paralık sipariş aldılar ne kadar ürettiler artık açıklasınlar.iHALE VS.

KAĞIT HİKAYE PEŞİNDE AMA YAZAN YOK

Devre kesti ve rahatladı hisse. Tebrikler.

6.  Alıntı Originally Posted by kral2330 Yazıyı Oku
    ilk çeyrekte 120 civarı kar bekliyorum. fiyatı da 30-32 arası

7.  Alıntı Originally Posted by kral2330 Yazıyı Oku

borsa sabır ve gönül işidir. siz belli ki kısadan köşe dönme hayali kurdunuz.yemezler. bekleyeceksin seneye bu zaman 40 lı fiyatları göreceksin.noktaaa

8.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    borsa sabır ve gönül işidir. siz belli ki kısadan köşe dönme hayali kurdunuz.yemezler. bekleyeceksin seneye bu zaman 40 lı fiyatları göreceksin.noktaaa
    aynen dostum, ağzına sağlık, hem uzun vadecisin hemde fiyat neden artmıyor ikileminde, bir uzun vadeciyim diyenin hedefi, piyasadaki tüm lotlar olmalı. madem ucuz bulunuyorsun, almaya devam et. neyi sorun ediyor anlamak mümkün değil.

saygılar, YTD

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •