Sayfa 955/1002 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,633 - 7,640 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Selamlar beyler.

Benim portföyümde dünün yıldızı Garanti Yabancı Teknolojiler Fonu oldu %5'in üstüne çıkmış. Görebildiğim kadarıyla Yapı Kredi Yaabancı Teknolojiler Fonu da %5'in üstüne çıkan tek fon. Onun dışında Ak Sağlık, Amerika, Yeni Enerji fonları %4.9 ile 5 arasındaydı, Alternatif Enerji %4.4 gibi. Diğer tüm yabancı fonlar bunların bayağı gerisindeydi. Dönüştürücü ve Fon da %3'ün üzerinde diye hatırlıyorum.

Ha bir de IPB yine coşup %3 yapmış. Burada IBP'nin borsayla ilgili iyi bir şeyler yaptığı o yüzden döndüğü söyleniyor ama ikinci defa yabancı fonların coştuğu gün de o da coşuyor. İlk seferde de %10 fırlamıştı.

Bu sefer bir nebze olsun treni yakalayabildim en azından raylara savrulmadım :D

Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Selamlar beyler.

Benim portföyümde dünün yıldızı Garanti Yabancı Teknolojiler Fonu oldu %5'in üstüne çıkmış. Görebildiğim kadarıyla Yapı Kredi Yaabancı Teknolojiler Fonu da %5'in üstüne çıkan tek fon. Onun dışında Ak Sağlık, Amerika, Yeni Enerji fonları %4.9 ile 5 arasındaydı, Alternatif Enerji %4.4 gibi. Diğer tüm yabancı fonlar bunların bayağı gerisindeydi. Dönüştürücü ve Fon da %3'ün üzerinde diye hatırlıyorum.

Ha bir de IPB yine coşup %3 yapmış. Burada IBP'nin borsayla ilgili iyi bir şeyler yaptığı o yüzden döndüğü söyleniyor ama ikinci defa yabancı fonların coştuğu gün de o da coşuyor. İlk seferde de %10 fırlamıştı.

Bu sefer bir nebze olsun treni yakalayabildim en azından raylara savrulmadım :D
    Yarinda ayni getiriler olacak kur etkisinden

3. Kur etkisi kaç oldu acaba? Hesaplayabilen oldu mu aranizda?

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    fön yatırımında , fonları küme küme çeşitlendirdikten sonra , her bir kümeyi çeşnilendirerek (kontrollücenesinden ) riski azaltırken getiriyi maksimize etme çabasında , zamanı gelince ağırlık arttır ağırlık azalt devinimi ile , huzura doğru... fonlarla sapyoseksüel ilşki yaşanmaz.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Kur etkisi kaç oldu acaba? Hesaplayabilen oldu mu aranizda?

Tiçırım
    Arti 3.94

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    fön yatırımında , fonları küme küme çeşitlendirdikten sonra , her bir kümeyi çeşnilendirerek (kontrollücenesinden ) riski azaltırken getiriyi maksimize etme çabasında , zamanı gelince ağırlık arttır ağırlık azalt devinimi ile , huzura doğru... fonlarla sapyoseksüel ilşki yaşanmaz.
    Borçlanma, kira sertifikası, özel sektör ne kadar mıymıy fon varsa hepsini boşadım, huzura erdim :D

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tiçırım
    Arti 3.94
    Teşekkürler sayın Webster, büyüksün üstad

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tiçırım
    Arti 3.94
    22 lafları doğruysa biraz sırtımızı yaslayıp azıcık da olsa rahat nefes alabilir miyiz? Her gün Tefas'ın sitesine koca arayan gelinlik kızlar gibi bakıp durmaktan helak oldum.

Fon yatırımının amacı bence alırsın koyarsın, emin ellerde büyümesi için bırakırsın günlük işlerine bakarsın; bizde daha da stres sanki.

Sayfa 955/1002 İlkİlk ... 455855905945953954955956957965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •