Lan agaaaaa para cok olmasi da dert Cogaldikca risk almaya korkuyorsun Sicayim boyle ise
Originally Posted by Webster Pek saygideger agabeyim Daha torun seveceksiniz Ins tez zamanda toplarsiniz Para pul hikaye Onemli olan saglik Kızımdan iki torunum var.Dedeyim yani. Oglumdanda mayıs ayindan sonra torun peydahĺamasini bekliyorum.
Originally Posted by Fuat Soylu Geçmiş olsun üstadım acil şifalar dilerim sizlere Allah razi olsun Fuatim.Yaslaniyoruz artik. Her türlü arizalarin çıkması normaldir bundan sonra.
Originally Posted by boschyatirim Kızımdan iki torunum var.Dedeyim yani. Oglumdanda mayıs ayindan sonra torun peydahĺamasini bekliyorum. Geçmiş olsun. Avatardaki sakaldan belli zaten dede olduğunuz.
Originally Posted by myfinans Geçmiş olsun. Avatardaki sakaldan belli zaten dede olduğunuz. Emmim nirdeki?
Originally Posted by Webster Emmim nirdeki? Kur şokuna maruz kaldı galiba.
Originally Posted by myfinans Kur şokuna maruz kaldı galiba. Ustad ne olacak boyle Dolar euro hergun yuzde 5 gidiyor
Originally Posted by Webster Ustad ne olacak boyle Dolar euro hergun yuzde 5 gidiyor Önce 58 TL olacak, 1 sıfır atacağız 5,80 olacak. Sonra ben demiştim dimi diyeceğim.
Forum Rules
Yer İmleri