Sayfa 667/1004 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Sizde yarı tl deneyin 50k para çekecem deyin bakalım ne diyecekler?10 tl ortalamadan hesaplasak 650 milyar tl sistemden çıkamaz öyle
    Öncelikle bireysel gözlüğü ile bakmamak lazım, MB nin arka kapısından 42 milyar dolar çıkabiliyor ve bunu aylar sonra öğreniyoruz.

Teknik konular pek anlamam, belki başka türlü izahı vardır, belki bu arkadaş yanlış bakmıştır mevzuya, şöyle bir şey var, bakın isterseniz. Deniz Beye de doğrulatılabilir, çok soru sordum bu aralar, yüzüm yok...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    666 ıncı sayfaya gelmişken şu da kayıtlara geçsin , Robin Williams da ayın 11 inde ölmüş idi. 11 ve başka sayılar onlar için önemli.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    1958 Yılındaki tamam, 1994 yılında öyle bir şey hatırlamıyorum.
    cumhuriyet tarihinde tek moratoryum var cünkü..

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    1995'i hatırlamıyorum..
    Burda yaziyor.

https://lawphil.net/executive/mo/mo1995/mo1995.html

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    65 Milyar dolar gaymenin Türkiş lira karşılığının bile, 1 yılda nakit ödenmesi imkânsız bana göre.
    Tabiki nakit degildir, onca is adami Avrupaya yerlesti, bu paralari yeni ulkelerine swift ile gondermistir.

Yukarda video koyduk, ben de oradan aktardim.

6. Herşey illüzyon
    Katarla 22 TL derken
    Belki de Fed
    3 TL den el altından veriyo
    Ne bilion?
    Hepimiz algı operasyonlarının
    Şaşı bakan tavşanları değil miyiz?
    Ha sokak kürtajı
    Ha forum kürtajı

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Öncelikle bireysel gözlüğü ile bakmamak lazım, MB nin arka kapısından 42 milyar dolar çıkabiliyor ve bunu aylar sonra öğreniyoruz.

Teknik konular pek anlamam, belki başka türlü izahı vardır, belki bu arkadaş yanlış bakmıştır mevzuya, şöyle bir şey var, bakın isterseniz. Deniz Beye de doğrulatılabilir, çok soru sordum bu aralar, yüzüm yok...
    e507 düzeltti onu

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    hocam ya ingilizcede bile moratoryum ayrı şeydir memorandum ayrı bilmeniz lazım..

Sayfa 667/1004 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •