-

Originally Posted by
ayhan53
yok canım mümkün değil 24 diyen boş boğazlarda var 22 mi mümkün değil 24 mü güldürmeyin yahu mümkün mü öyle bişey
patagonyada mı yaşıyoruz mb devlet,n tüm kurumları çöker ümüğüne müsade etmez
24 mümkünnn değil
ayhan abi gerçek mi soyluyosunuz ironi mi anlayamıyorum benim devreler yandı damat gelmeli acilen ekonominin başına
-

Originally Posted by
ayhan53
dün çevremde doalr almamak konusunda ısrarlı olan bir çok kişinin inadından vazgeçtiğini hatta tl mevduatını bozup dolara geçtiğini gördüm.
sebebi ise malesef mb nin aldığı son karar
dün o akdar insan vardı ki artık faiz indi,rilmeyeceğine hatta artacağına inananlar bile vardı
dün bu inançları yok olunca hepsi doalra geçmeye başladı benim tahminim dün dolara geçenlerin sayısı son ayların en yüksek rakamı olabilir artık kimse doalr satmak istemiyor
bankadan çekenleride gördüm ama en ilginci bir arkadaşın 175.000 doalrı çekip götürüp evde saklaması oldu
Kasa gibi yerde saklanmalı,kuru nemsiz olmalı,benim başıma 2001 krizinde gelmişti çilermişti
-

Originally Posted by
heval
Ortaya atılan 22 rakamına çok hızlı gidiyor ..Şahsen bu çıkışın doğru olmadığını düşünüyorum...Acaba arjantin otobanından Venezuelaya mı saptıkta haberimiz yok....Bunlar neyi fiyatlıyorlar!!!
Neyse hakkımızda hayırlısı
bosporos üstad gelip bizi aydınlatır adam crash yolda dedi dinlemedik
-
Dün 274 dolardi 4250tl
Bugun 263
11dolari kim caldi? Miki çaldı..
-

Originally Posted by
ayhan53
yok canım mümkün değil 24 diyen boş boğazlarda var 22 mi mümkün değil 24 mü güldürmeyin yahu mümkün mü öyle bişey
patagonyada mı yaşıyoruz mb devlet,n tüm kurumları çöker ümüğüne müsade etmez
24 mümkünnn değil
ümuk olunca kebapılar odası bile işe müdahil olur..
imkanı yok
-
16 üzeri demek tüm zamanların rekoru demek yani 11 misli demek,1994 bile bunun yanında hafif kaldı,0 zaman müdahale yapılmıştı faizlen 22 görülmüştü 40 cıvarından.
-

Originally Posted by
Zaf.Dogu
ümuk olunca kebapılar odası bile işe müdahil olur..
imkanı yok

10 üstü zor denilen yerde herşey olur bu iktidar zamanında,düşmanı dışarıda aramaya gerek yok
-
10 u geçtikten sonra 10 ile 19 arasında çok fark yok sonuçta on lu rakamlar, ha 11 ha 19.
İş 20 olmasında o zaman abooo diyebiliriz taaki 21 oluncaya kdr. O da 1 gün sürer sonra 29 a kdr fark etmez.
O değilde gelseler iyi olacak gelmezlerse biz geleceğiz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri