Euro 19.07
Fenerbahçeli arkadaşlara selam olsun
Euro 19.07
Fenerbahçeli arkadaşlara selam olsun
Dolar/tl'nin 17,14 seviyesine ulaşmasının ardından tcmb piyasaya müdahale etmeye başladı -kaynaklar-bloomberght
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Döviz kurlarında görülen sağlıksız fiyat oluşumları nedeniyle piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edilmektedir- tcmb
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Birisi bana "Rekabetci Kuru" anlatabilir mi?
Senin ihracatcin dolar/euro olarak satmiyor mu malini? Yani karsi taraf icin ne degisiyor? Ya da senin icin.
En çokta sokakta 1 dolar yakıp şow yapanları merak ediyorum.. Şuan yine aynısını yapacaklarmı, yapmayacaklarsa geçmişte yaptıkları mı doğruydu yoksa bugün çalı dibine saklanmaları mı.. Sedat Peker'in dediği gibi bende dahil 50 yaş üstüne sesleniyorum. ( Ben Volvo aracımı sattım 2 ay önce 330.000 e şimdi 650-700.000 tl , üstelik aldığım para ile ev almak için likit tl de kaldım... Şereflilere uyduk evden de olduk, paramızın yarısı da yok oldu)![]()
Yer İmleri