Sayfa 915/1001 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Yeni ekonomik model hiperenflasyon ile sürünün, yemeyin içmeyin ama borçlarınız da kuşa dönsün modeli sanırım. Sadece bireyselmiş bu

https://twitter.com/DummiesEconomy/s...64100417945600

2.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Gelmisken soruyum. Nasil iyi mi faiz indirimi? Egkeniyor muyuz? Dahada indirsinler mi?

Yeterli değil korkak politika , pısırık işler zarar getirir ekonomi bakanı olsaydım 500 baz puan faiz indirirdim ve ülkede 6 ay döviz alım-satım bürolarını kapatır 6 ay süre ile döviz alış satışını yasaklardım.Sadece ihracaat ve yurtdışına çıkanlar hariç.Öyle kulak çekmeyle olmaz böyle şeyler Osmanlı Tokatını iyi atacan.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yeni ekonomik model hiperenflasyon ile sürünün, yemeyin içmeyin ama borçlarınız da kuşa dönsün modeli sanırım. Sadece bireyselmiş bu

https://twitter.com/DummiesEconomy/s...64100417945600
    Para basıp daha ucuz kredi ile fonlayacaklar..
    Zaten dolar da o yüzden gitmiyor mu..
    Boyuna para bas indir faizleri ver..

4. Keşke az daha dursaydi altın 1000 olsaydı 995 de kaldı.. ikindi namazını bekleseydi 1000 görürdük..

5.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Yeterli değil korkak politika , pısırık işler zarar getirir ekonomi bakanı olsaydım 500 baz puan faiz indirirdim ve ülkede 6 ay döviz alım-satım bürolarını kapatır 6 ay süre ile döviz alış satışını yasaklardım.Sadece ihracaat ve yurtdışına çıkanlar hariç.Öyle kulak çekmeyle olmaz böyle şeyler Osmanlı Tokatını iyi atacan.
    Sen ne is yapiyorsub hocam boya badana heralde . Reis gorurse alır seni yardmcisi yapar maliye bakann .gerci mahmutpasada corapci oldu yardimci ama sennde siran gelir cv birak

6.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Keşke az daha dursaydi altın 1000 olsaydı 995 de kaldı.. ikindi namazını bekleseydi 1000 görürdük..
    Mart ayında 400 den aldım hedef nedir bilemediğimden saf saf bakıyorum şükür ki yükseliyor

bir ara 650 lerde satmak için bankanın sistemine girmeye çalıştım beceremedim var mış nasibimizde

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    haci sana nasıl güvenek?
    gramda sana ikinci turu bindiriyor pala. amonyum sulfat.
    Sen bilmiyin mi şu lafı yada hiç duymadınnı
    Bu devirde babana bile güvenme, her guzu kendi bacağından asılıcak,
    Hamdım Piştim Yandım

8. Aracı kurumların telefonları durmuyormuş bana da alın bana da alın diye
    Herkes kredi çekip borsa’ya giriyormuş çevresinde bu sözleri duyan var mı?.

Sayfa 915/1001 İlkİlk ... 415815865905913914915916917925965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •