Sayfa 101/712 İlkİlk ... 519199100101102103111151201601 ... SonSon
Arama sonucu : 5691 madde; 801 - 808 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

  1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Endekside hisseleride tabanlatıp rahatlasınlar mis gibi olsun tertemiz pırıl pırıl.
    Şöyle temiz bir batalımda zaten dolardan girdi TL dende erisin tam *** olsun sermaye.
    Valla doğru. Biz de şans mı yok, bütün tahtalarda çakalar mı çok. Ne dersen de artık.. (Bu da bana ders olsun.)

  2.  Alıntı Originally Posted by HİSSİYAT Yazıyı Oku
    Thyao nun ısrarla dolar dibini muhafaza ederek artmasından rahatsız oluyorum ama yapacak bir şey yok bekleyip göreceğiz.
    Anlaşıldı bunu bile çok gördüler.....

  3. Bakalım bendeki asıl soru işareti bugün günlükte 22,92 üstünde kapatabilecek mi THY onun üstü selamet altı Allah kerim sonumuz hayrolsun .
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

  4. Saat 16:54 itibarıyla endekse bağlı devre kesicinin ikinci aşaması tetiklenmiş ve Pay Piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası (BAP) Pay Senedi Repo Pazarında işlemler geçici olarak durdurulmuştur.

    Pay Piyasasında sürekli işlem yöntemi uygulanan paylar, gayrimenkul yatırım fonları, girişim sermayesi yatırım fonları ve gayrimenkul sertifikalarında saat 17:14'te tek fiyat emir toplama, 17:19'da eşleştirme yapılacak ve 17:24'ten itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 17:14'te tek fiyat emir toplama yapılacak ve 17:24'ten itibaren seans kaldığı yerden devam edecektir. Varant, sertifika, BYF ve yeni pay alma hakkı kuponu sıralarında işlemler 17:24'ten itibaren kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edecektir.

    VİOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmeler ile BAP Pay Senedi Repo Pazarı'nda işlemler saat 17:24'te yeniden başlayacaktır.
    yatırım tavsiyesi olamaz ......
    nasipse gelir çinden yemenden ;nasip değilse ne gelir elden..

  5. Daha da mal çekemediyse pala afedersiniz ziktirsin gitsin pezvemenk hani şu panikle kredili işlemler viopda longcular donu masaya bıraktı gitti artık bir zahmet spotçulara ekmeğini yedirsin kitapsız pala.
    Hadi bankalar abastın anladık ereğli, thy tüpraş vs.bunların negatif şekilde ne işi var dolar çıkışıyla pezemenk pala topladın malı bu sana daha kemiksiz 3-5 ay yeter allahsız.

    Arada sputnik aşısının omicrona karşı etkili olduğu haberi basıldı onu arada kaynattı kitapsızlar.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

  6. dayan ulan 22.92 dayan ulen

    yemedi o kadar üstünde kalsada deli gibi baskı var geçmiş olsun herkese.

  7. İngiltere'nin başkenti Londra'daki Heathrow Havalimanı'ndaki ücret tarifelerinde yüzde 50'ye yakın zam kararı onaylandı.

    Kısa bir süre önce havalimanı işletmecisi tarafından yolcu başına alınan ücretlendirmede artış kararı alınması, ülke sivil havacılığı tarafından onaylandı. Buna göre; Yolcu başına alınan en yüksek ücret olan 19,60 Sterlin 30,19 Sterlin'e çıkarıldı.

    Bunun dışında çeşitli kalemlerde de yüzde 50'ye yakın oranlarda artışa gidildi.

    Havayolu şirketerinden alınan ücretlere zam yapacağını duyuran işletmecisi firma, başta British Airways olmak üzere birçok şirket tarafından tepki çekmişti.

    British Airways zam kararı alınması durumunda sefer sayılarında azaltmaya gideceğini açıklamıştı.

    Yeni tarifenin şirketlere kısa bir süre içinde duyurulacağı ifade edilirken, havayolu şirketlerinin nasıl bir aksiyon alacağı henüz bilinmiyor.

  8. luftansa ve american airlanes şimdilik eksi olan borsalarında artı değerden işlem görüyor.

Sayfa 101/712 İlkİlk ... 519199100101102103111151201601 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •