Sayfa 938/1001 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bunu saymıyoruz mert abi, real time online olmadı çünkü.
    Ayrıca
    Akcay kusura bakma, ekstre de olsa saymıyoruz. Mert abimin kuralı büüüle
    Kazançta kayıpta senin, biz burada paylaşılanı sayarız.

Hayat hoş gerisi boş

2. Bu faizle oraya insin donuma kadar alirim dolar[emoji2]
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bence sıra dolarda. Yakında ona da şöyle bir gömçürürlerse şaşırmayın. Beklentim Mor ile buluşması. Buluşsun sonrası sonra.

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu yeni ekonomi programını yazan kişinin mülakatı ters tepmiş olabilir.

Adam bankalara para verme vatandaşa ver o harcasın diyor. Belki moral bozdu rapor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Bu faizle oraya insin donuma kadar alirim dolar[emoji2]
    donun içini de veririm.
    gelsin yeterki..

yok mu daha iyi teklif ?

5.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    Son üç aydır artık gerçeklikle bağını koparmış bir para ve maliye politikası var. Bizde normalleşme ne zaman olacak ? Ne zaman ortodoks para politikalarına geri dönülürse (hiç olmazsa kağıt üstünde geri dönülürse ) o zaman olacak . Bu yapılana kadar piyasada olağandışı fiyat hareketlerine devam .
    Not : Bu olayın çok fazla sürdürülebileceğine inanmıyorum. Bir yerden sonra pes edilecektir. Xu30- u dolar bazında 1,65 cent civarında tutmak istiyorlar . Yalnız özellikle endeks kontratlarında artık pozisyonlar kapanmış . Alıcı tarafında teb harici kimse kalmamış bence buna dikkat edilmeli .
    Takasta belirlen dengesizlik dünde devam etmişti. Bu borsa masum bir yer değil gerekli hazırlıkları yaptılar sonrada kaldıraç oranları değişti bugunde olanlar malum . İnşallah yakalanmadınız.

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bence sıra dolarda. Yakında ona da şöyle bir gömçürürlerse şaşırmayın. Beklentim Mor ile buluşması. Buluşsun sonrası sonra.

mor olunca karsiligi kac ki hocam

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku

Kim verecek bilemedim. MB veremiyor. Hupletiyorlar dolayisi ile zor gibi.

Bugun ekrana bakma imkanim yoktu. Simdi baktik. Durum sakat. Longlar tabi gocertmis. Karlarin bir kismi gitti. Yapacak birsey yok. Bu arada ekrana bakmis olsam birsey degisirmiydi? Bence hayir.

8.  Alıntı Originally Posted by kemo Yazıyı Oku
    mor olunca karsiligi kac ki hocam
    O değişir hareketli ortalama. Anlık 11.90. İki hafta buralarda gezinsin 14 olur.

Sayfa 938/1001 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •