Sayfa 967/1001 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Eğri oturup doğru konuşmak lazım... Haftasonu kötü haber gelmeli, gelmezse...
    Borsa dolar korelasyonunda Borsa fiyatlamayı önden yapmış olabilir mi?
    Nasıl mı? Mesela şöyle...
    TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun "acil önlem alın" çağrısı da etkili olmuş olabilir. Düşünsenize hafta sonu +600-700 Baz puan faiz arttırımı gelse Pazartesi ve sonraki günlerde neler olur?

Ben sırf bu paranoya yüzünden 20 kontrat aralık vade long usdtry kontratımı sigorta etmek için 17,74'den 20 kontrat Ocak vadeden shortladım. Zaten iki vade arasındaki makas da anlamsızdı, bugün olan diğer her şey gibi.

Pzt duruma bakarız. Faiz sebep enflasyon sonuçtur adlı "yeni ekono-KO-mik" modelimiz halen yaşıyorsa shortu kapatır Long poz ile yola devam ederim.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

2. Kimse size VOB yapmayın hayatınız mahvolur demez bak yapmayın. Kaçın. Diyerek iskencemiz son buldu adios.

3. Haftasonu TCMB insanların nereden TL bulup da dolar aldığını tespit etmeye çalışır. Kendi verdiği para ile dolar aldıklarını tespit eder ise likiditeyi kısabilir. Nerden baksan 20 milyar dolarlık TL'yi piyasaya parayı veriyor. 5 milyar dolar sattı dolar bana mısın demiyor.

Yılsonu kurunu düşürmek için önümüzdeki hafta para musluklarının kısılması bence olası. TLREF faizini takip etmek lazım orası yükselirse piyasada para azalmış demektir.

Komşum vadeli hesap için bankalardan daha yüksek oranlar alıyorum dedi. Bir sıkışıklık başlamış da olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Viop mu spotu çekti yoksa spot mu viopu.

Bence film önce viopta koptu. -%4-5 ten sonra 1 lik 2 lik lotlarla tabana geldi.

Pek çok algo robot stop loss bu işi tetikledi. Bir ara yanlış hatırlamıyorsam spot thyao -3 ken vadelisi anlık tabana oturdu kalktı.

Hafta sonu bir haberin geleceğine inanmıyorum. Gelebilecek tek bir felaket haberi kaldı ona da ihtimal vermiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    öhö öhö hımmmmmm
    Sakın ama sakın yanından bile geçme

6.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Kimse size VOB yapmayın hayatınız mahvolur demez bak yapmayın. Kaçın. Diyerek iskencemiz son buldu adios.
    Kusura bakma da memedabi çok tehlikeli adamsın vesselam
    Siz vob yapmayın ben yapayım
    Pastayı tek başıma yiyim diyorsun
    Hamdım Piştim Yandım

merhaba,emir gönderiyorum shortlarımı artırmak için akşam 17,50 de emir hatalı diyor,sadece pozisyonumu kapatabilirmişim,şimdi tekrar emir yolladım aynı şey hatalı emir sadece pozisyonu kapatabiliyormusum,ögle şeymi olur dünyanın marjının yatırdım parayı tahsil ettiniz,teminatım yeterli olmasına ragmen emir kabul etmiyor

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    20 bin point tersten sonra mı kar yazdırmış :o
    sizler profesyonelsiniz benim ki amatörce koşturmak katkıda bulunabilirsem mutlu olurum

Sayfa 967/1001 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •