Sayfa 983/1002 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,857 - 7,864 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Buyrun dostuma...

Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    MJB tahmini getirisi ne durumda?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

is portfoy..

IJC İŞ PORTFÖY YARI İLETKEN TEKNOLOJİLERİ DEĞİŞKEN FON

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans IJC den mi bahsesiyorsun? Tefaş dağılım da yerli hisse %20 gösteriyor. O kadar etkilemesi normal mi?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Ben oran olarak göremiyorum ama %10'un üzerinde,. %12 gibi bir kayıp var sanki.
    son 1 ayda %43 artmıştı.
    %31 kaldı.

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans IJC den mi bahsesiyorsun? Tefaş dağılım da yerli hisse %20 gösteriyor. O kadar etkilemesi normal mi?
    IJC içinde
    Aselsan. alcatel, karel, arena, dgate, ındes, pkart var.
    Bunlar etkilemiş.
    Birde dünkü 16.30 sonrası abd nasdag düşüşü bugüne kalınca böyle olmuş.

5.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    Hesapları şaşırdılar herhalde bir tane fiyat girişi yapan yok.
    İş bankası satışdan dönen parayı hesaba saat dörtten sonra yatırdı. PPF almak istedim. Yok kalmadı dedi. Son zamanlarda böyle durumlarla karşılaşıyorum. Para p.tesi gününe kadar boşta kalacak. Buradan bir ders çıkardım. Bir daha asla para dönüşünü Cuma gününe bırakmayacağım. Bankaya gittim bir hayli kızdım ama MT nın de yapacağı bir şey yoktu. Bir de banka ana bab günü gibiydi.

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Buyrun dostuma...

Teşekkürler.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

7. Ben bu Türk borsasını oldum olası anlamadım zaten. ECILC gibi dünyalar güzeli, her yıl sağlam bir şekilde temettü dağıtan arkasında Eczacıbaşı gibi bir dev bulunan bir kağıt, veya İş Yatırım diye borsaya kote olduğu zamandan beri alsaydınız temettüleriyle ihya olacağınız bir kağıt borsanın 140'tan beri soluksuz çıkıp rekor kırdığı bir dönemde %10 hadi bilemedin ıkına sıkına %15 değer kazanırken, PrKablo diye orta ölçek bir kağıt tam 5.5/6 kat yükseliyor. PrKablo kötü mü? Değil. Ama diğer iki kağıtla kıyaslanamaz bile. 6 kat fırlayacak bir kağıt hiç değil.

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    İş bankası satışdan dönen parayı hesaba saat dörtten sonra yatırdı. PPF almak istedim. Yok kalmadı dedi. Son zamanlarda böyle durumlarla karşılaşıyorum. Para p.tesi gününe kadar boşta kalacak. Buradan bir ders çıkardım. Bir daha asla para dönüşünü Cuma gününe bırakmayacağım. Bankaya gittim bir hayli kızdım ama MT nın de yapacağı bir şey yoktu. Bir de banka ana bab günü gibiydi.
    repo yapsaydınız bari.

Sayfa 983/1002 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •