Sayfa 987/1002 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,889 - 7,896 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Fakat birşey daha dikkatimi çekti hafta sonları yani 3 günlük fon getirileri fazla yüksek olmuyor genelde düşük kalıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by abc1980 Yazıyı Oku
    İş Portföy fonlarına baktığımda 20.12.2021 fon fiyatlarını gösteriyor . Yani pazartesi günü fon fiyatları mı ? Eğer böyle ise hem sevindim hem de şaşırdım . Doğru mu bu . Teşekkür ederim.
    Evet doğrusu bu. Her gün gece saat 22.00den sonra ertesi gün fiyatlarını buradan vgörebilirsiniz.

o is bankasi fonu degil

https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=FFH
    QNB FİNANS PORTFÖY ÇOKLU VARLIK KATILIM FONU

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Bende iş Bankası fonlarına baktım yüzde 80 i artış yapılmış eksi yok fakat ben hisse senedi olan fonları bulamadım. Benim hanımda var ffh bulamadım siz bulursanız yazarmisiniz
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

para piyasalari yada borclanma araclari hatta kira sertifikasi icermeyen fonlarda
    3 gunluk getiri olmaz cunku

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Fakat birşey daha dikkatimi çekti hafta sonları yani 3 günlük fon getirileri fazla yüksek olmuyor genelde düşük kalıyor.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Cekil kenara biz dolar eur pound aliyoruz mu dedi sana halk....
    aman dikkat halk sinirli olabilir, dostum saat 16dan sonra pek para piyasa yada borclanma arac fon kalmayabilir elbette ve sana pazartesi fiyatindan fon satilabilirdi, bu isler boyle onlar da bosta tutmuyor ve o anlik tl ile gun ici doviz al ve gerektiginde sat tl karsiligi fona gec diye islem yapiyorlardir

su anda para piyasalarindan da diger fon gecisi oldugu icin onlarinda yeterli pay lari olmayabilir, bakmak lazim.

Zaten cuma ogleden sonra gelen fon parasi sadece para piyasasi yada borclanma araci alinabilir digerlerinde hep hafta sonu bosta kalir emire gonderilir...
    Zamanında verdiğim alışları geç aldıkları durumla bir kaç kez karşılaştım. Ama bu durumla ilk kez karşılaştım. Çünkü parayı hesaba geç yatırmalar son zamanlarda olmaya başladı.kendilerine de söyledim. Repo konusunu inceledim. saat 16.00 dan sonra olmuyor. Ama otamatik repo talimatı verebiliyorsun. Ancak gün içinde talimat 13.30 u geçmeyecek, geçerse ertesi güne kalıyor. Asıl sıkıntı muhatap olabileceğin bir kişi yok. MT leri bu işi bilmiyor. Bir birime de yönlendirmiyor. Müşteri hizmetlerini aramamı ve bir şikayet dilekçesi yazmamı istiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Repoyu da yuzde 4 ten filan yapiyor ziraat fon emri sirasinda...
    guluyoruz ama yakinda normal olacak yuzde 4
    iş bankası 20k yı %10 dan bağlamış.

7.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Dostum pacal yapsaydiniz o zaman...
    sepet yapin bir yerden zarar diger yerden kar gibi
    dun turk borsalardan zarari da doviz ile olan borsalarda dususe ragmen pozitif ile karsilamak mumkun
    ama hepsinin pozitif olmasi cok daha keyifli
    Servet bu işe başladığımdan beri öyle hareket ediyorum zaten . IPJ yılbaşından itibaren daha çok getirisi olmadına rağnen %3,06 getirirken IJC nin eksi getirmesi iyi olmadı. Önerin için sağol faydalanan yeni arkadaşlar olacaktır.

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Saygilar ve sevgilerimle dostum
    50tl icin mt nin kalbini lutfen kirmayin...
    Evet haklısın. Zaten sözüm size değil diye bir kaç kez belirttim.

Sayfa 987/1002 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •