Sayfa 788/1004 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    apple'ın bugün yaptığı zamlar kabaca usdtry=19-21 aralarında bir hesaba geliyor. bir bildikleri vardır diye düşünüyor insan haliyle.
    Baz model 700 dolar + %50 ÖTV + 2 TRT payı

Hepsine toplamına %18 KDV koyarsak 1265 dolar yapar

Yani alınan kur 17 oluyor yani yüksek değil gayet normal

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Romayı yıkmayayım derken, Kartacanın a. kodu Hannibal geri zekâlısı.
    Kartaca satmasaydı Hannibal'ı Romadayken, kazırdı yeryüzünden Romayı...

Yaw bizimkisi geyik Allasen

Dolar gayme piyasası kapalı olunca heyecan olmuyor, gerekse memleket yanarken saçını tarayan o.ospuya dönüyoruz, o ayrı
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Başlamışlar tüsiad a çakmaya haddinibiltüsiad fln.
    Ulan tüsiad çılar olmasa o kredilerle aldığınız evleri bankalar donunuzla birlikte haczedecek haberiniz yok. Sermaye düşmanlığı iyi bişi değil demedi deme

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Kartaca satmasaydı Hannibal'ı Romadayken, kazırdı yeryüzünden Romayı...

Yaw bizimkisi geyik Allasen
    Kartaca meclisi, Hannibalin Italyada şeyini gezdirmesinden usanmıştı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Edirne en son 1. Balkan harbinde isgal edilmişti, yine mi gelmiş Bulgar dölleri gidip kurtaralım.
    Adamlar akıllı,bundan 6 yıl evvel gittiğimde yeğene tarım arazisi fiyatlarını sormuştum söylediği rakam çok hesaplı gelmiş benim gibi bir naçar bile 100 dönüm toprak almaya kalkmıştı ki..... Yeğen;abi yabancılar burada toprak alamaz çünkü paraları değersiz olduğu için birileri tekel olur diye yasak demişti,tarım toprağı vb sadece şirket kurarak satın alabiliyorsunuz..

Ama biz öylemi ne olursan ol gel yeter ki para getir diyoruz Araplar dan sonra Bulgarlar köy evleri,Yunanlılar da Edirne den ev alıyormuş,hoppaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O geçen haftaymıştır bugün aldım 5 lt ayçiçek yağı 145 tl
    İki tane alayım dedim vermediler, reyonda çok az kalmıştı marketler yok satıyor, niye elinizde yok mu stokta dedim abi dedi haftaya 155 tl olur o yüzden müşteriyi mağdur etmemek için iki dene veremeyiz dedi. Ararın bak 155 i dedim sustu.
    Abi gözünün çapanı siliyim onların yerine siz yeter yeter deseniz, çilemiz bitse. onlar yetel yetel demiycek heralde
    Yok valla Sayın Bozkurt,bugün a101 den aldım ,biryağ:135 tl hemide 2 tene verdiler...ardından migrosa gittim ne göreyim;1 lt biryağ:24.90x5:124.5 tl.. kaptım onlarıda,hayır marketlerde sapıttı 2 lt lik tırık yağ 69 tl,biryağ 1lt:25 tl...

Yahu satalım gitsin ,toprak satmaya gelene kadar oho 9 milyon adamı almışız zaten herşeyimize ortak etmişiz.Bunlar zaten ilerde vatandaş olacak memleketin yüzde onuna ortak olacak,hatta bu üreme hızlarına bakılırsa daha fazlası da mümkün.Bunları bedavaya tüm değerlerimize ortak ediyoruz ,hiç değilse parasıyla satalım da memlekete döviz girsin

Sayfa 788/1004 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •