Sayfa 10/1002 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 73 - 80 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Naci kalsa son şansını kullanmış olacaktı. Bundan sonra bence şans vermezler abey.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Katılıyorum. Ülke yıkıma gidiyor bu yüzden..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,131
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya bu videoyu izledim...Venezuela'da paralar yerlerde...peki bu adamlar alışverişlerini neyle yapıyor? hangi parayı kullanıyor? kendi paraları pul olmuş...baksanıza genç çocuk banknotlardan çanta yapıp tanesini 10 dolara satıyorum diyor...kağıt parayı hiçbir yerde kabul etmiyorlar diyor...peki gündelik hayatta alışveriş için ne kullanıyor bunlar?

https://twitter.com/bilgitara/status...99937457340418
    En yüksek para kağıdını 10000 tlik banknot düşün. Genel alış veriş 10 tl 50 tl lik kağıt para ile olduğunu düşün. Ama sistemde 1 kuruşluk kağıt para da var işte bunu sende para üstü olarak kabul etmezsin. Çocuk bunlardan çanta yapmış.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3. Bizde hala sıfır atılmış şekli ile paraya tam alışmadan, tekrar eski yerine gidecek heralde

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    şimdi google da araştırırken gördüm 2018 tarihli bir haber...paradan 5 sıfır atmışlar...Güçlü Bolivar yerine Egemen Bolivar diye bişey çıkartmışlar...

iyi de paradan sıfır atmak senin paranı değerli kılmaz ki sadece hesaplamada kolaylık sağlar...

benim merak ettiğim paraları bu kadar değersizleşti madem insanlar neyle alışveriş yapıyor?

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    En yüksek para kağıdını 10000 tlik banknot düşün. Genel alış veriş 10 tl 50 tl lik kağıt para ile olduğunu düşün. Ama sistemde 1 kuruşluk kağıt para da var işte bunu sende kabul etmezsin. Çocuk bunlardan çanta yapmış.

6. https://m.aksam.com.tr/trend/stokcu-.../haber-1227604
    Böyle durumlarda mevcut,yurt dışından toplu alım yapılmış,doğru yanlış bilemiyom

7. Hadi yem tuttu. Cari açık vermiyoruz fazla verdik.. ne kadar fazla verebiliriz yılda full üretim ile .. akademik çalışma var mı ?

8. Almanyalilar felan tüm evleri 3 er 3 er almaya geldi desek yaza. Turizm vs yeme içme Euro ya göre bedava haliyle.. rakamlar şeklinde akademik hazırlanması lazım. Madem yem yapıyoruz.

Tl alt yapısı tasaffcu ne olacak.

Hadi yem diyip geçip gitmek olmaz dayı.

Sayfa 10/1002 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •