Sayfa 816/1004 İlkİlk ... 316716766806814815816817818826866916 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,521 - 6,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. harbiden argüman süper...
    bak o faiz 7 olacak..
    o gün biz neyi destekledik diyeceksiniz..
    adamlar yatlarda takılacak..
    siz kedi köpek avına çıkacaksınız

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu son laf beni de tedirgin etti açıkçası. Geri adım atmaya hiç niyeti yok. Bu yolun sonu uçurum.

ytd
    Way-be Uğur Civelek abi.!!
    Paraşütünü hazırla.!!
    Hiperenflasyon tüm hızıyla Venezuela semalarında.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Dayak külübü.!!!
    Forex dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by caner50 Yazıyı Oku
    Sõyle bir durum var, faiz indirmekle TL mevduat zarar ediyor, kur çıkınca da TL mevduat zarar ediyor.
    Bankalarda para toplanıp, yatırım istihdam yapmayıp, faiz ve sömürü kazancı isteyenler, toplum çıkarı değil, kişisel çıkarı düşünenler,
    Beter olsun mu desem, yanlış mı olur.
    Görünüşe göre sermaye ile yönetim çatışıyor. Kim kazanir?
    Güçlü olan kazanır.
    Mevduat sahiplerinin sayısı birisi dedi, 335 bin kişi veya kuruluş imiş, milyonlarca insanın yanında sayısal olarak çok değil.

SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    100K USD kişi sayısı 80.000 fakat işin içine Gayrımenkul girdiğinde (yatırım amaçlı 2 ev falan) bu sayı milyonun çok üstündedir...
    Kur yükselmeye devam ederse yatırım amaçlı evlerin zamanla dolar karşısında nasıl eridiğine şahit olacaksınız...Bu gruptakilerde sağlam dayak yiyecek...

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    100K USD kişi sayısı 80.000 fakat işin içine Gayrımenkul girdiğinde (yatırım amaçlı 2 ev falan) bu sayı milyonun çok üstündedir...
    Kur yükselmeye devam ederse yatırım amaçlı evlerin zamanla dolar karşısında nasıl eridiğine şahit olacaksınız...Bu gruptakilerde sağlam dayak yiyecek...
    Borsada olanın aynısı emlakta olabilir.

up up up up sonra kocaman bir DOOOOOOOOOOOOOOOWN

ytd

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Syn Tinaz;
    Ne diyelim adama , birşey yazsak troller anında haber uçurur , kalp var , şeker var şimdi silivri falan ....Hakkımızda hayırlısı
    levent gültekin'in yıllardır anlatıığı bir olay vardır tv.de ben de dinledim,
    adam referans olarak akp gen.bşk.yrd düzeyinde birini söylüyor, kimse bugüne kadar mahkemeye de veremedi..

https://www.cumhuriyet.com.tr/video/...lisiyor-388941

Moruk.!!
    Gezen tavuk yumurtası 5 TL olmuş.!!
    Sen bu tavukları taksiylemi gezdiriyorsun.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Yalnız 17 liralık kurda elektrik ve dgaz fiyatları çok ucuz kaldı. Ben ce ucuzken kullanabildiğiniz kdr kullanın derim ben mesela kombi 70 de yanıyor, elektrikler 24 saat tüm ışıklar yanıyor gece gündüz, süperge sürekli çalışıyor, fırın hep açık. Zam gelmeden stok yapıyorum
     Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Zafer Şahin:"Türkiye’nin elindeki tek koz bulduğu doğal gaz ve zengin bor rezervleri değil. Yakında açıklanacak büyük bir sürprize hazır olun. Şimdilik Anadolu’nun altının da üstü kadar bereketli olduğunu söyleyelim yeter."

hade gene iyiyiz.. s....$ bittikten sonra pavyona satacaklarmış...

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Borsada olanın aynısı emlakta olabilir.
    krediyle atlayanlar işsiz kalırsa olur.
    YEM den sonra yeni filistin modeli deriz.

Sayfa 816/1004 İlkİlk ... 316716766806814815816817818826866916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •