Originally Posted by shorts hocam nöbetçi vurucu tim gibisin maşallah. güldürdün valla Ne vurması esas vuruş sabaha..
Originally Posted by Aero123 Ne vurması esas vuruş sabaha.. Bistin içinden de geçerler mi acaba...
Originally Posted by ayhan53 Benim esas beklentim bistte çakış salı gününe heryer toz duman Nefes almadan...ta ta ta ta..pancar motoru gibi...
Originally Posted by Achiles Nefes almadan...ta ta ta ta..pancar motoru gibi... gelirse 1260 suları alıcıyım... gelmezse naz devam
Originally Posted by Zaf.Dogu gelirse 1260 suları alıcıyım... gelmezse naz devam Evet...dolar otobanda Venezuela ya doğru bi yandan..bi yandan da alıcıyım.. Yıkılırsa, bu bir düzeltme başlangıcıdır, zamanca genişler daha, mevzu netleşene kadar... Sakin olup, çekirdek enflasyon çitlemek, CDS bahçe duvarından aşan koyunları saymak gerek...
benim beklentim de yarın öğleye kadar sert düşüş seans sonuna doğru bir tepki sonrası için yön tayinim yok, hükümet ve diğerleri arasında konu sertleşirse 1 usd olur piyasa yarın asıl kavga kurda olacak Originally Posted by Achiles Nefes almadan...ta ta ta ta..pancar motoru gibi...
Evet...yılanoğlu bi kutu mavi hap içti herhal...multiple orgasma hazır olun..
Forum Rules
Yer İmleri