-

Originally Posted by
emregunes
Kemik seçmen tencereye bakar günün sonunda. İlk kez bu kadar hırpalandılar.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seçim öncesi bulgur makarnanın yanına bi tane de ejder meyvesi dağıtırlar, sorun kalmaz.
-
Bu hükümet teslim aldığında Gecelik faizler yüzde 7000 di... Herkesin evi arabası var... Yollar hastaneler köprüler... ihalar sihalar... Akdeniz libya suriye Irak'taki mücadeleler... ülke yönetimi bir bütündür... RECEP TAYYİP ERDOĞAN bu milletin kırmızı çizgisidir.
-

Originally Posted by
shorts
hocam nöbetçi vurucu tim gibisin maşallah. güldürdün valla

Ne vurması esas vuruş sabaha..
-

Originally Posted by
watcher46
Devamlı nas eklemeli konuşmalar bence yapılan yanlışı ezilen halkın gözünde meşrulaştırmak ve muhalefetin;burası laik bir ülke nas ı siz kendi hayatınızda uygulayın gibi bir çıkış yapması ardından konuyu din eksenine çekip uzaklaşan kemik seçmeni yanına çekmek.
bir şekilde beceriksizliklerini bir yere baglamak zorundalar herzaman ki gibi
hiç birşey olmadıysa bile mutlaka birşey oldu felsefemiz gecerlidir
-

Originally Posted by
Aero123
Ne vurması esas vuruş sabaha..
Bistin içinden de geçerler mi acaba...
-

Originally Posted by
Madenci Davut
Bu hükümet teslim aldığında Gecelik faizler yüzde 7000 di... Herkesin evi arabası var... Yollar hastaneler köprüler... ihalar sihalar... Akdeniz libya suriye Irak'taki mücadeleler... ülke yönetimi bir bütündür... RECEP TAYYİP ERDOĞAN bu milletin kırmızı çizgisidir.
nerede 7000 be, ben 46.000 den her gece repo yapar gündüzleri de ayrı faiz alırdım..
-
Bu ne leen... Troll yazısı.. investing te de elli kere bu yazıyı okudum. Fahrettin e söyle çok belli oluyor. Selamımı almaz ise tükür suratina..

Originally Posted by
Madenci Davut
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Sabah 09 da 18
Dunya insan sabahi bekliyormus sey almak icin
Bide bugun ayin 20 si 20 mi olur acaba

Originally Posted by
ayhan53
Dün biri sormuştu salı 18 demiştim salıya kalmaZ gibi gözüküyor
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri