Sayfa 847/1004 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bu işler bilinçli yapılıyor artık net belli oldu ama ilginç olan gayeleri hakkında sızıntı olmaması,muhalefette bizim gibi izliyor çünkü,hatta bu çıkışların bilinçli yapıldığına biz sokaktaki vatandaş bile emin olmuşken muhalefetin hala rutin salı günü meclis toplantısını beklemesi...

Yahu koskoca muhalefet liderlerisiniz,aileleriyle 40-45 milyon kişiyi temsil ediyorsunuz,aç telefonu bağlan habertürk e halka tercüman ol!sanki dev bir tiyatro izliyoruz farkı bilet bedeli kaybolan bugünlerimiz ve yarınlarımız..
    ))))))) onlar kavuklu ile pişekar ne muhalefeti sn watcher.Çok pahalı biletli bir gösteri izliyoruz.Truman şhow misal.

2. Tavutta rövaşata atalım demedim

Dozu ayarlamak lazım, altın vuruştan götürürler...

İyi olur İnşAllah....emener rasulu bi ma ünzile ileyhim....Allah çok şükür yarabbim...gideyim namazımı kılayım...

Barbar Tanrısı Crom Adına

Conan Hıdır...kaçenzi...

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

BAĞ-GUR'luya laf yok, 5 okka et parası dişinin kovuğuna yetmez.
    Selamlar Reha bey. Favori rakiniz hangisi acaba ? Cevremdekiler y. raki bozdu diyor blerbeyi iyi diyorlar.

Sessizce uzun zamandir takip ediyorum basligi cok faydali seyler ogreniyoruz herkesten. Herkesin eline emegine saglik bol kazanclar.

Vakti olup takip edebilene forum deniz-derya. Sadece ekonomi degil her konuda.

4. türk lirasını yedirtmeyeceğiz dediğinden beri daha hızlı göçüyoruz..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bu işler bilinçli yapılıyor artık net belli oldu ama ilginç olan gayeleri hakkında sızıntı olmaması,muhalefette bizim gibi izliyor çünkü,hatta bu çıkışların bilinçli yapıldığına biz sokaktaki vatandaş bile emin olmuşken muhalefetin hala rutin salı günü meclis toplantısını beklemesi...

Yahu koskoca muhalefet liderlerisiniz,aileleriyle 40-45 milyon kişiyi temsil ediyorsunuz,aç telefonu bağlan habertürk e halka tercüman ol!sanki dev bir tiyatro izliyoruz farkı bilet bedeli kaybolan bugünlerimiz ve yarınlarımız..
    Muhalefet lideri TÜİK binasına bile alınmadıydı. Hukuka uygun muydu alınmaması? Kim tepki gösterebildi? Muhalefet belki de hala henüz %50 den fazla değiliz diye düşünüyor olabilir içinden..

https://m.bloomberght.com/musiad-dan...iklama-2294722

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Selamlar Reha bey. Favori rakiniz hangisi acaba ? Cevremdekiler y. raki bozdu diyor blerbeyi iyi diyorlar.

Sessizce uzun zamandir takip ediyorum basligi cok faydali seyler ogreniyoruz herkesten. Herkesin eline emegine saglik bol kazanclar.

Vakti olup takip edebilene forum deniz-derya. Sadece ekonomi degil her konuda.
    Ben Yeni Rakı içerim çok uzun yıllardır, damak alışkanlığım vardır, fakat ayda yılda bir içenler için değişiklik iyidir, efendim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben Yeni Rakı içerim çok uzun yıllardır, damak alışkanlığım vardır, fakat ayda yılda bir içenler için değişiklik iyidir, efendim.
    geçen sordum görmediniz galiba.. sigara captain black mi..

Sayfa 847/1004 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •