Sonuc olmasada hedef degisir
Hedef 2023 tu 2022 nin en gec sonbahari diyom Ben
Particek 15 sene once daha billbordlarda yaziyolardi
O Parti hedefi tutmaz
Yani o sene Lider parti o Biraz zor olur
Sonuc olmasada hedef degisir
Hedef 2023 tu 2022 nin en gec sonbahari diyom Ben
Particek 15 sene once daha billbordlarda yaziyolardi
O Parti hedefi tutmaz
Yani o sene Lider parti o Biraz zor olur
Forumdaşlar garanti bankasında özel bankacılık tanımlatan oldu mu aranızda.
1mTL limitin üzerinde tanımlatılabildiğini söylüyorlar. Nispeten düşük bir limit gibi geldi bana.
O nedenle belki de gerçek özel bankacılık değil gibi burada bahsedilen. Ben eurobond ve tahvil işlemleri yapıyorum.
O nedenle yüksek hacimli işlemlerde daha fazla pazarlık ve yetki alanı olan bir müşteri temsilcisi atanabilir mi özel bankacılıkta diye düşündüm.
Tecrübe eden var mı?
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
2 ay kadar önce 1,5M TL ye çıktı.. ya da bana o zaman bildirdiler..
açıkçası ben pek bir avantajını yaşamıyorum. hele ki eurobondlarda hiç. haa 15-20M+ lık müşteri olur, sık ya da bir kalemde 100-200K+ usd işlem yapacak olursunuz onu bilmem. ama o miktarlarlarda çoğu kurum özel ve güzel davranır zaten :)
Son düzenleme : shorts; 09-12-2021 saat: 21:13.
Bilgi için teşekkürler. Bugün hesap açtık. İlk sorduğum eurobondlarda internet fiyatlarına göre iskonto / pazarlık yapılıp yapılamayacağı idi. İnternette listede olmayan T+2 kıymetleri bulabiliyorlar ama hazinenin belirlediği ve internet şubesindeki fiyatların altına pazarlık yapılamıyor dediler.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Ya bunlara yazacak çok şey varda boşver gitsin...Asgari 3100-3500 arası bir yere bağlanır...Bunlar kendilerine pudra şekeri millete soğan ekmek öneren kesim...Başka diyeceğim birşey yok...Simit çay hesabıda yapamıyorlar artık![]()
Ah be hocam oyle bir ponzi varki. MB degerleme hesabina bak ne dedigimi anlarsin. MB o sattigi dovizlere alis kurunu artik 6 mi 7 mi ne yaziyor. Hadi 7 olsun. 7 den alip 13.80 den sattigina yuzde yuz kar yaziyor kur kari. 5 milyar USD satsa 35 e al 70 e sat 35 milyar lira kar. Bunun yuzde 90 i nereye gidecekti sahi yilin basinda.
Dovizi alan memnun doviz geliri yok borcu var. TL yi nereden buldu kredi verisine bakinca cikiyor. Yuzde 60 ufe de yuzde 20 nin altinda faizle kredi almis adam koyar mi? Odeme gunu gelince yapilandiririz zaten. Canini alacak halimiz yok ya.
Yer İmleri