Sayfa 121/1002 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Yılanoğlu geldi bizi soktu vay vay anam

Edirne’ye gelip alışveriş yapan bulgarın arkasına tenekeyi bağladı reis.. yağmaladılar ülkeyi..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by SonKurus Yazıyı Oku
    Dolara basmaktan Euro ya basmayı unuttu bizimkiler ahahahah
    Noldu bugün gülüyordun tl mevduatcısı paragöz abi me,kura endekisli mevduata geçeriz ohhh mis gibi, paramız da erimez artık yılanoğlu karşısında.
    Hamdım Piştim Yandım

4. iyi akşamlar bir sorum olacak.... dolar art 5 iken ....düşer diye xauusd şortladım 179800 den ... dolar ekranda eksi 5 i gördü bu hala yerinde vede yükseldi biraz... nasıl oluyor bunun hesaplaması .. yanlış bir iş mi yaptık

Sırada altıncılar var.
    Onları da topladı mı.
    Hepsini sabitler.
    Zero

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    iyi akşamlar bir sorum olacak.... dolar art 5 iken ....düşer diye xauusd şortladım 179800 den ... dolar ekranda eksi 5 i gördü bu hala yerinde vede yükseldi biraz... nasıl oluyor bunun hesaplaması .. yanlış bir iş mi yaptık
    şortlarken tl mi kullandın? dolar mı?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Aha ah... Alt üst marj olmasaydı su kağıtlarda.. biraz bizim yuzumuz gülsün

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by bedo Yazıyı Oku
    iyi akşamlar bir sorum olacak.... dolar art 5 iken ....düşer diye xauusd şortladım 179800 den ... dolar ekranda eksi 5 i gördü bu hala yerinde vede yükseldi biraz... nasıl oluyor bunun hesaplaması .. yanlış bir iş mi yaptık
    dolar TLye karşı düştü, seninki ons/dolar kontratı, TL ile bi alakası yok

Sayfa 121/1002 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •