Sayfa 982/1004 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by things Yazıyı Oku
    1 ne ya 100 falan alsaymış bari

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Özel İletişim Vergisi'nde yeniden değerleme oranı 2021 yılı için yüzde 36,20 olarak tespit edildi.Tebliğe göre, 2022 yılı için maktu vergi tutarı 117,00 TL olarak belirlendi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Arkadaşlar tüm samimiyetimle söylüyorum benimde elimde 3 kuruş dolar var,hayatım boyunca kimsenin zararına sevinmedim,kar edene de hayırlı olsun derim ancak umarım bu düşüş kalıcı olur yoksa elin gavuru gelip komple ülkeyi yağmalayacak,ister şapkadan cin çıkarsınlar,ister sihirbazlık yapsınlar,uzun süredir ilk defa aksiyon alındı,insanları umutsuzluğa sevk eden içi boş laflar yerine öyle veya böyle yeni bir şey deniyorlar evet bence de çok riskli ama dün akşama kadar gittiğimiz yer uçurumdu,kendi adıma benim dolarlar zarar yazsın ama bu yaştan sonra hangi markette sıvı yağ daha hesaplı,acaba önümüzdeki ay şeker bulabilecek miyiz,dahada kötüsü bu durum iyice çıkmaza giderse evladıma yiyecek bulabilir miyim gibi şeyleri düşünmeyeyim,umarım dahada düşer de Bulgar kekoları tekrar ail baba dan tavuk dönere talim eder...

4. Bizim milleti salak sanıyorlar..

Yahu, aslı dururken , millet niye şişme bebeğe sarılsın ?

5. Benim dolarları hırsız çelik kapıyı kırarak götürdü. Siz siz olun dövizi yanınızdan ayırmayın. Bu nedenle dolar düşmüş - yükselmiş artık bir önemi kalmadı. Hırsızı zengin ettik. yatırım tavsiyesi değildir.

6. Şimdi bir de çelik kapı masrafı çıktı. Canım sıkkın. Bankalar da adam gibi dövizle uğraşmadan kalsaydı, hem kullanırlardı hem de ben rahat uyurdum.

7. Reyiz Ulti yi attı.

Ama karşıdakinde Heart Of Tarrasque var.

Ölmezse sıkıntı büyük.

tsss

13.72

Önce yoklama , sonra Ramazan Bayarmı bitiminde baskın erken seçim...

Sayfa 982/1004 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •