Bu durumda MJB hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Ben de MJB almayı düşünüyorum. Sepet fonu oldugu için stopaj muafiyeti var sanırım ek olarak.
Bu durumda MJB hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Ben de MJB almayı düşünüyorum. Sepet fonu oldugu için stopaj muafiyeti var sanırım ek olarak.
Şimdi görünen o ki faiz artmamış, hüsnü artmış.
Yani artık faize faiz demiyoruz ya
https://eksisozluk.com/21-aralik-202...7091?a=popular
Gümüş fonlarına ben de baktım karar veremedim. Daha önce farklarını inceleyen, araştıran oldu mu? Altın ONS'a yada Gümüş Fona bir miktar kaydırmak istiyorum.
Dolarda bugün gördüğümüz dalga boyu, rösenans, salınım artık ne derseniz deyin, giderek düşecek, 15'lerde dengeye gelecek gibi. O yüzden yabancı fonum var, satalım mı, ne yapmalıyız diyen arkadaşlara nacizane kenarda nakitleri varsa, maliyet düşürmeyi öneririm.
dedikodu 32 gunmuş ddm ,boyle olursa vahim olur
Nebati: Dövize endeksli Türk lirası mevduatları ile ilgili yeni düzenlemelerin ayrıntılarını saat 14:00'te açıklayacağız. Bankalarımız da gün içerisinde işlemlere başlayacaktır
Kurda bir miktar geri çekilme oldu. Piyasa bu haberin detaylarını bekliyor olabilir. Bankalar döviz satış kur makası çok yüksek bu da doları talebi frenliyor olablir.
Yer İmleri